Burzcast pe Internet

Probabil ați observat deja că site-ul oficial Burzcast a suferit o serie de modificări, atât de structură cât și de branding.

Probabil ați observat deja că site-ul oficial Burzcast a suferit o serie de modificări, atât de structură cât și de branding. Am adăugat brandul “Perspective Imprababile”, vechiul meu blog, la brandul Burzcast și am venit cu o nouă inițiativă de promovare a podcasting-ului în România, prin “Școala de podcasting”, unde veți începe să găsiți tot mai multe articole despre cum se realizează și ce implică un podcast.
Podcast-ul este cel mai puternic tool de marketing.

Burzcast players

Dim dorința de a veni în întâmpinarea tuturor ascultătorilor, pe langă faptul că tot lucrez și optimizez site-ul Burzcast, ajungem la urechile fiecărui utilizator prin intermediul celor mai multe protocoale și aplicații. Dacă am fost primii care aveam un podcast românesc în Stitcher Radio (a trebuit să le solicit celor de la Stitcher să adauge limba română în lista limbilor acceptate, deoarece nu se puteau trimite podcast-uri în aceasta limbă), acum am ajuns singurii din România cu o asemenea acoperire. Suntem prezenți cam peste tot: și emitem live pe Mixlr. Ieri am lansat și aplicația oficiala Burzcast Podcast pentru Windows Phone 8.x, pe care o puteți instala direct din Windows Store sau de aici. Pentru a putea face față cererii mari de requesturi venite pentru Burzcast, am ales sa găzduim site-ul cu cei mai buni din domeniu. Pentru hosting utilizăm Bluehost, iar pentru găzduirea podcast-ului utilizăm hosterul specializat pe podcasting, Libsyn. Așa că, de oriunde veniți, de pe orice device sau platformă, mai mult ca sigur că veți putea asculta podcastul Burzcast, podcast românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle. Dacă vă place, nu uitați să spuneți și prietenilor, apoi să vă înscrieți la podcast pe unul dintre protocoalele mai sus enumerate, iar dacă aveți un Apple Account, să oferiți și un rating și review pe iTunes. Ca de obicei, vă invit să vă înscrieți la newsletter-ul Burzcast/Burz Group pentru informații despre subiectele discutate pe site-ul Burzcast. Și cum spuneau cei de la Scorpions:
The best is yet to come
Spor la succes,