Burzcast pe Internet

Probabil ați observat deja că site-ul oficial Burzcast a suferit o serie de modificări, atât de structură cât și de branding.

Articol de Razvan

Publicat în

Probabil ați observat deja că site-ul oficial Burzcast a suferit o serie de modificări, atât de structură cât și de branding. Am adăugat brandul “Perspective Imprababile”, vechiul meu blog, la brandul Burzcast și am venit cu o nouă inițiativă de promovare a podcasting-ului în România, prin “Școala de podcasting”, unde veți începe să găsiți tot mai multe articole despre cum se realizează și ce implică un podcast.
Podcast-ul este cel mai puternic tool de marketing.

Burzcast players

Dim dorința de a veni în întâmpinarea tuturor ascultătorilor, pe langă faptul că tot lucrez și optimizez site-ul Burzcast, ajungem la urechile fiecărui utilizator prin intermediul celor mai multe protocoale și aplicații. Dacă am fost primii care aveam un podcast românesc în Stitcher Radio (a trebuit să le solicit celor de la Stitcher să adauge limba română în lista limbilor acceptate, deoarece nu se puteau trimite podcast-uri în aceasta limbă), acum am ajuns singurii din România cu o asemenea acoperire. Suntem prezenți cam peste tot: și emitem live pe Mixlr. Ieri am lansat și aplicația oficiala Burzcast Podcast pentru Windows Phone 8.x, pe care o puteți instala direct din Windows Store sau de aici. Pentru a putea face față cererii mari de requesturi venite pentru Burzcast, am ales sa găzduim site-ul cu cei mai buni din domeniu. Pentru hosting utilizăm Bluehost, iar pentru găzduirea podcast-ului utilizăm hosterul specializat pe podcasting, Libsyn. Așa că, de oriunde veniți, de pe orice device sau platformă, mai mult ca sigur că veți putea asculta podcastul Burzcast, podcast românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle. Dacă vă place, nu uitați să spuneți și prietenilor, apoi să vă înscrieți la podcast pe unul dintre protocoalele mai sus enumerate, iar dacă aveți un Apple Account, să oferiți și un rating și review pe iTunes. Ca de obicei, vă invit să vă înscrieți la newsletter-ul Burzcast/Burz Group pentru informații despre subiectele discutate pe site-ul Burzcast. Și cum spuneau cei de la Scorpions:
The best is yet to come
Spor la succes,

Declinare a răspunderii: Opiniile exprimate aici îmi aparțin și este posibil să nu reprezinte opiniile sau convingerile angajaților, familiei sau prietenilor mei în niciun fel.

 

Cauți ceva?

Articole

Perspective și știri

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului

Ești pregătit să îți faci mesajul cunoscut, să ajungi la publicul tău și să transformi lumea prin podcasting?

Asculta si podcastul nostru micON

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Comunitatea Burzcast VIP

Înscrie-te la newsletter

Am construit o comunitate de oameni minunați, pe care îi numim VIP ai Burzcast. Hai cu noi în comunitatea Burzcast VIP!

Fără reclame, nu te urmărim, renunți oricând, respectăm confidențialitatea.

00

Membri VIP
Pe care îi ♥ și admirăm

00

Ani de conținut
Articole, podcast și video