
Resurse
- Pencast-ul conferintei
- Fotografiile sunt puse la dispoziție de către Radu Vunvulea pe pagina sa de Facebook
18.01.2013
Am fost intrebat de multiple ori ce folosesc pentru munca mea. Sunt programator si podcaster, in principal. Folosesc exclusiv computere Apple, trei la numar, toate cu SoC Apple M1.
Nu sunt designer, dar nu sunt nici foarte departe de unul. Ma descurc, rezonabil, cand vine vorba despre a face un UI sau layout de site, dar nici pe departe la fel de bine pe cat se descurca colegii mei de la departamentul de design, care livreaza produse pentru clientii nosti.
In 2021, timpul minim petrecut pe retelele de socializare a fost de 29 de minute. Daca mergem doar dupa aceasta statistica si ignoram pe cea putin mai pesimista, de 58 de minute, constat ca oamenii nu traiesc pentru ei ci pentru a afla chestii complet inutile despre oameni despre care ii intereseaza putin sau chiar deloc.
Ne apropiem de episodul cu numarul 100. Ma bucur mult ca am reusit sa ajungem cu podcastul la acest numar pe care il asteptam, sincer, de mult timp. Din pacate, timpul investit in business nu mi-a permis sa aloc timpul corect pentru un podcast inceput in iulie 2014, astfel abia in decembrie 2020 am ajuns la episodul 100.
Am fost intrebat de mai multe ori de unde licentiem continutul pentru podcast. Este vorba despre melodiile de intro, outro si imaginile care apar pe site.
Prezint in acest articol o serie de produse software, alternative la Zoom, binecunoscuta aplicatie de conferinte virtuale. Toate aplicatiile prezentate pot fi utilizate si in cadrul institutiilor de invatamant. Aditional, vezi unde poti si cum trebuie sa aplici pentru ca institutia de invatamant pe care o conduci sa dispuna de o subscriptie nelimitata la Zoom pe perioada pandemiei de COVID-19.