Încă un CodeCamp, organizat de către Yonder și Small footprint a avut loc în Cluj-Napoca, ieri, 18 februarie 2012.
O parte din Dev-Vision am fost acolo, gata să învâțăm ce este nou, să vedem ce mai face concurența și să stabilim, unde se poate noi legături benefice oricărei afaceri.
Per total, CodeCamp-ul a fost reușit, ca cele precedente de altfel. S-a discutat suficient, în etape de cca. 50 de minute, cu câte o pauză de 10 minute între sesiuni plus o pauză de masă la prânz. Având în vedere că și psihologii recomandă sesiunile de 50 de minute cu 10 minute pauză sau pe cele de 60 de minute cu 20 de minute pauză, apreciez formatul ales și sper să se păstreze și pe viitor.
Deși Camp-ul a avut loc în week-end (sâmbătă), organizatorii au avut grijă să nu depășească ora 15:00, oră de la care orice entuziast preferă să se îndrepte către casă.
Ce s-a spus?
S-a discutat despre Windows Azure Access Control Service, despre Windows Phone 7, Kinect, Silverlight în situații de dezvoltare a aplicațiilor Line of Business, prezentându-se un caz concret. Sesiunile au avut loc astfel:- O introducere in Access Control Service – prezetare de Mihai Nadăș (Windows Azure MVP)
- Introducere in Windows Phone 7 - Paul Țirban (Microsoft Student Partner)
- Ce este defapt Kinectul și cum îl putem folosi - Radu Vunvulea
- LoB (Line of Business) apps on Silverlight - Dragos Andronic
Resurse
- Pencast-ul prezentărilor – integractive și disponibile de pe orice device cu Adobe Reader 9+
- Fotografii de la eveniment (pe pagina de Facebook a lui Radu Vunvulea
- Prezentarea Kinect SDK Preview (de Radu Vunvulea)
