Crăciun fericit!

Crăciun fericit!

24.12.2012

După ce am mai petrecut înca un sfarșit al lumii la serviciu, lucrând de zor la soluții web pentru clienți, ne-am apropiat destul de mult de Crăciunul anului 2012.

După ce am mai petrecut înca un sfarșit al lumii la serviciu, lucrând de zor la soluții web pentru clienți, ne-am apropiat destul de mult de Crăciunul anului 2012.

Sfârșitul lumii

Dacă nu ați prins încă glumele de Sfârșitul lumii, când nebuni peste nebuni se înghesuiau mai ceva ca la tigăi și zahăr la kg pentru 1 leu, postez mai jos o glumă care circula pe e-mail (nu este spam) zilele precedente:

Program de la Alba Iulia Program de Apocalipsa – 21.12.2012

05.00 – trezirea populaţiei cu clopote de biserici, sirene şi alte semnale acustice puternice 06.00 – sosirea mayaşilor 07.00 – sosirea extratereştrilor 08.00 – sosirea autorităţilor 09.00 – sosirea sfinţilor, îngerilor, martirilor întru credinţă, etc 10.00 – recital live cîntece pentru sfîrşitul lumii – Chris Rea – The Road to Hell AC/DC – Highway to Hell Demis Roussos – Goodbye my Love Goodbye Scorpions – Send me an Angel 11.00 – mesajul Papei 11.45 – pauză de cafea şi gustare rece – Bufetul Apocalipsei 13.00 – adunare generală ONU referitoare la sfîrşitul iminent al lumii; adoptarea Rezoluţiei Apocalipsei 15.00 – scurt moment de reculegere în memoria Terrei şi umanităţii care e pe cale să dispară 15.05 – începerea festivităţilor apocaliptice (în sectorul 5 – Hapocalipsa lu Vanghelie, pe persoană fizică) 17.00 – deschiderea bufetului 18.00 – petrcere aniversara 1 an Alba TV la Alba Mall! be there... 18.45 - plecarea mayasilor 19.00 – focuri de artificii şi meci de fotbal Brazilia vs. Reprezentativa Lumii (cu arbitri extratereştri) 21.00 – plecarea tuturor arhanghelilor, îngerilor, sfinţilor, etc 22.00 – sfîrşitul ceremoniilor; băutură pe gratis, la discreţie 23.30 – împărţirea ochelarilor 3-D 00.00 – Apocalipsa (precedată de Europe – The Final Countdown) 03.00 – plecarea extratereştrilor

Lăsând gluma la o parte, sper încă o dată că preconizarea eronată, evident, a sfârșitului lumii, la fel ca toate celalalte 100 de sfârșituri gâcite ‘n cafea de Mama Omida și ale ei surate din întreaga lume, să arate oamenilor că pur și simplu nu își are rostul și că trebuie să nu fii chiar în deplinătatea facultaților mintale ca să crezi așa ceva.

Apropo, cum se numește o maioneză care expiră pe 21.12.2012? Răspuns: maya-neză.

Sărbători de iarnă

Și pentru că suntem cu un picior în Ajunul Crăciunului și cu unul tocmai scos din petrecerea de Sfârșitul lumii, vă doresc tuturor cititorilor acestui blog un Craciun minunat, alături de persoanele dragi, cadouri frumoase de la moșu’ și numai bine!

Sărbători fericite!

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!

Articole Burzcast

Postări din arhivă

Unelte hardware și software (ediția 2022)

Am fost intrebat de multiple ori ce folosesc pentru munca mea. Sunt programator si podcaster, in principal. Folosesc exclusiv computere Apple, trei la numar, toate cu SoC Apple M1.

Am crescut. Ne-am maturizat

Nu sunt designer, dar nu sunt nici foarte departe de unul. Ma descurc, rezonabil, cand vine vorba despre a face un UI sau layout de site, dar nici pe departe la fel de bine pe cat se descurca colegii mei de la departamentul de design, care livreaza produse pentru clientii nosti.

100 de ore

In 2021, timpul minim petrecut pe retelele de socializare a fost de 29 de minute. Daca mergem doar dupa aceasta statistica si ignoram pe cea putin mai pesimista, de 58 de minute, constat ca oamenii nu traiesc pentru ei ci pentru a afla chestii complet inutile despre oameni despre care ii intereseaza putin sau chiar deloc.

Concurs: patru cărți de dezvoltare personală și o oră de consultanță

Ne apropiem de episodul cu numarul 100. Ma bucur mult ca am reusit sa ajungem cu podcastul la acest numar pe care il asteptam, sincer, de mult timp. Din pacate, timpul investit in business nu mi-a permis sa aloc timpul corect pentru un podcast inceput in iulie 2014, astfel abia in decembrie 2020 am ajuns la episodul 100.

De unde licențiem conținutul pentru podcast

Am fost intrebat de mai multe ori de unde licentiem continutul pentru podcast. Este vorba despre melodiile de intro, outro si imaginile care apar pe site.

Software pentru conferințe la distanță și învățământ online

Prezint in acest articol o serie de produse software, alternative la Zoom, binecunoscuta aplicatie de conferinte virtuale. Toate aplicatiile prezentate pot fi utilizate si in cadrul institutiilor de invatamant. Aditional, vezi unde poti si cum trebuie sa aplici pentru ca institutia de invatamant pe care o conduci sa dispuna de o subscriptie nelimitata la Zoom pe perioada pandemiei de COVID-19.