Cel mai bun web design din România

Cel mai bun web design din România

28.08.2010

De multe ori, la prima întâlnire cu diverși clienți/potențiali clienți, mă miram (la rândul meu) de mirarea clientului când scoteam din geantă Formularul de analiză pe care eu și colegii mei din Dev-Vision îl utilizăm pentru a prelua datele referitoare la cerințele proiectului clientului.

De multe ori, la prima întâlnire cu diverși clienți/potențiali clienți, mă miram (la rândul meu) de mirarea clientului când scoteam din geantă Formularul de analiză pe care eu și colegii mei din Dev-Vision îl utilizăm pentru a prelua datele referitoare la cerințele proiectului clientului. Niciodată nu am plecat de acasă fără el, pentru a mă întâlni cu vreun potențial (nou) client pentru a-i evalua cerințele noului web site de calitate pe care tocmai urma să îl facem pentru acesta și la urma urmei de ce să nu acordăm toată atenția clienților noștri, doar cu cât sunt ei mai prosperi și mai profitabili cu atât o ducem și noi mai bine.

 

Web DesignDacă prezint în acest post pe blog de ce Dev-Vision vă oferă cel mai bun web design din România veți spune că sunt părtinitor, doar „fiecare cioară își vede puiul alb”, nu? Așa este, dar de ce nu încercați măcar să ne contactați și să contractați serviciile noastre de web design? Nu credeți în profesionalismul agențiilor de web design din țară? Ei bine, nici eu. Unii clienți se plâng de faptul că mulțe agenții nu le acordă destulă atenție și așa este. Modul în care ofertantul de astfel de servicii vă ține la curent și vă face să vă simțiți parte din proiectul la care lucrează pentru imaginea afacerii Dumneavoatră este la fel de important precum felul în care va fi realizat proiectul. La Dev-Vision avem grijă ca imediat ce deveniți clientul/partenerul nostru să primiți toată atenția noastră. Recunosc că faptul că suntem parteneri Microsoft ne ajută într-o măsură destul de mare, dar din păcate nu vă pot acum oferi mai multe detalii fără să încalc condițiile contractuale dintre Dev-Vision și clienții sau partenerii noștri. Veți afla despre aceste avantaje de îndată ce deveniți clientul/partenerul nostru. Ce mai așteptați?

 

Și totuși de ce cel mai bun web design din România?

 

Pe site-ul nostru prezentăm o serie de motive pentru care, dacă nu eram noi cei de la Dev-Vision am fi ales Dev-Vision pentru realizarea unui site. Le puteți citi aici:

  1. Pentru că furnizăm servicii web complete.
  2. Pentru că susținem complet ciclul de dezvoltare.
  3. Pentru experiența noastră și pentru că veți avea parte de o experiență mai mult decât plăcută datorită lucrului cu noi.
  4. Pentru că nu renunțăm niciodată la standardele de calitate cele mai întalte.
  5. Pentru că vă oferim profesionalism. De fapt unul dintre clienții cu care am lucrat recent la un proiect ne-a trimis un testimonial care apare așa:

With unique client care services, working with Dev-Vision was a pleasure. They correctly priced the project while over delivered. I strongly recommend working with such professionals to create the dream site of your business, while receiving some special extra bonuses.

La cerere vă pot oferi și sursa (numele clientului și datele acestuia de contact), clientul optând pentru nepublicarea datelor sale pe site-ul nostru, în încercarea disperată de a scăpa de numărul tot mai mare de mesaje nesolicitate pe care le primește zilnic. Noi ne simțim bine când clienții recunosc calitatea serviciilor noastre și suntem siguri că vor apela și pentru alte proiecte pe care le vor avea tot la Dev-Vision, datorită calității serviciilor de web design pe care le oferim.

Încă nu înțeleg de ce unele firme mai oferă pachete de web design gata dimensionate? Oare chiar nu înțeleg că fiecare site este diferit? Tocmai pentru a dimensiona corect lucrul în conformitate cu cerințele clienților și partenerilor noștri utilizăm acel Formular de analiză și tot din acest motiv răspunsul la întrebarea „cât mă costă așa ceva” nu mai este chiar atât de ușor de dat fără o analiză corectă.

Pasiunea, dorința de a reuși și înțelegerea business-ului clientului reprezintă componente cheie în dezvoltarea unui site web sau a unei aplicații web, la urma-urmei noi nu vindem site-uri și programe, noi vă oferim soluții pentru ca afacerea pe care o conduceți cu pricepere și pasiune să fie mai prosperă. Acesta este principalul element pe care orice developer ar trebui să îl înțeleagă și deoarece fiecare afacere este diferită, nu se poate realiza un pachet gata dimensionat de soluții pentru probleme! Mă gandesc la un doctor care ar da 5 tablete de aspirină pacienților pentru că atât doresc ei să plătească, fără să îi consulte pentru a le pune un diagnostic. În cazul nostru, diagnosticul este dorința de a prospera sau de a avea o prezență optimă pe Internet, or, fără să vedem ce și cum se poate face, cum credeți că vă putem da o soluție optimă? Nu doriți ca randamentul investiţiilor să fie cât mai crescut?

 

Prețuim afacerea noastră pentru că ne bazăm pe clienții pe care îi apreciem și îi tratăm cu toată atenția, experiența și expertiza noastră și dorim ca tot mai mulți potențiali clienți ai noștri să înteleagă avantajele lucrului profesionist, facut cu pricepere și pasiune. De aceea vă oferim cel mai bun web design din România, pentru că nu este doar un simplu web design, este o soluție complexă, optim aplicată.

 

Nu doriți ca următorul site sau soluție web să o dezvoltăm împreună?

 

Vă așteptăm să începem împreună un proiect de succes!

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!

Articole Burzcast

Postări din arhivă

Unelte hardware și software (ediția 2022)

Am fost intrebat de multiple ori ce folosesc pentru munca mea. Sunt programator si podcaster, in principal. Folosesc exclusiv computere Apple, trei la numar, toate cu SoC Apple M1.

Am crescut. Ne-am maturizat

Nu sunt designer, dar nu sunt nici foarte departe de unul. Ma descurc, rezonabil, cand vine vorba despre a face un UI sau layout de site, dar nici pe departe la fel de bine pe cat se descurca colegii mei de la departamentul de design, care livreaza produse pentru clientii nosti.

100 de ore

In 2021, timpul minim petrecut pe retelele de socializare a fost de 29 de minute. Daca mergem doar dupa aceasta statistica si ignoram pe cea putin mai pesimista, de 58 de minute, constat ca oamenii nu traiesc pentru ei ci pentru a afla chestii complet inutile despre oameni despre care ii intereseaza putin sau chiar deloc.

Concurs: patru cărți de dezvoltare personală și o oră de consultanță

Ne apropiem de episodul cu numarul 100. Ma bucur mult ca am reusit sa ajungem cu podcastul la acest numar pe care il asteptam, sincer, de mult timp. Din pacate, timpul investit in business nu mi-a permis sa aloc timpul corect pentru un podcast inceput in iulie 2014, astfel abia in decembrie 2020 am ajuns la episodul 100.

De unde licențiem conținutul pentru podcast

Am fost intrebat de mai multe ori de unde licentiem continutul pentru podcast. Este vorba despre melodiile de intro, outro si imaginile care apar pe site.

Software pentru conferințe la distanță și învățământ online

Prezint in acest articol o serie de produse software, alternative la Zoom, binecunoscuta aplicatie de conferinte virtuale. Toate aplicatiile prezentate pot fi utilizate si in cadrul institutiilor de invatamant. Aditional, vezi unde poti si cum trebuie sa aplici pentru ca institutia de invatamant pe care o conduci sa dispuna de o subscriptie nelimitata la Zoom pe perioada pandemiei de COVID-19.