Noul Microsoft Outlook pentru iPhone

Deținătorii de iPhone-uri se pot bucura. Cel puțin deținătorii de iPhone-uri care nu utilizau Acompli înainte ca această companie să fie achiziționată de Microsoft.

Deținătorii de iPhone-uri se pot bucura. Cel puțin deținătorii de iPhone-uri care nu utilizau Acompli înainte ca această companie să fie achiziționată de Microsoft.

În cel mai nou episod Burzcast, Cosmin Tătaru și cu mine am vorbit despre o dorință care ar putea fi împlinită de Microsoft prin portarea „Project Spartan” pe alte sisteme de operare. Vă mai amintiți Internet Explorer pe Mac OS?

Microsoft a început să înțeleagă faptul că țintind mai multe platforme/sisteme de operare își cresc awarness-ul. Ce mai, chiar și în cadrul companiei Microsoft există utilizatori de alte sisteme de operare decât Windows, fie că este vorba de PC-uri, laptop-uri, smartphone-uri sau tablete. În aceste condiții, cum pot acești utilizatori să beneficieze de calitatea serviciilor Microsoft, dacă nu le este oferită această posibilitate?

Acompli

Dacă nu știți cine sunt Acompli, aceștia sunt o companie de developeri care realizează software pentru iOS și Android. Acompli, aplicația, este un client de e-mail, conturi în cloud, contacte și calendare cu suport pentru multiple protocoale și provideri.

Astfel, Acompli permite utilizarea conturilor Oulook.com, Exchange, Google Mail/Google Apps, iCloud, Yahoo, Dropbox, OneDrive, Box.net s.a.. Practic este un tool cu care poti realiza tot ce este nevoie în materie de management de contacte, calendare, e-mail-uri și fișiere. Poate într-un episod viitor Burzcast vom prezenta și această aplicație.

Acum cîteva luni Acompli anunțau cumpărarea din partea Microsoft, iar aceștia din urmă au luat aplicația, au rebrand-uit-o și au redenumit-o Outlook. Simplu. Brand-ul Microsoft pentru managementul de e-mail-uri, contacte și calendare.

Re-instalând aplicația pe iPhone nu am descoperit nicio modificare evidentă față de ce oferea Acompli în versiunea precedentă, dar Microsoft promite să aducă și mai mule modificări acestei aplicații, având în vedere că acest client este unul foarte reușit pentru ceea ce își propune să facă.

Până la o prezentare completă a aplicației, în cadrul unui episod Burzcast, puteți descarca aplicația (acum) Outlook din iTunes Store, de pe iPhone-ul Dumneavoastră.

Spor la succes,