Burzcast pe Zune și Windows Phone

În septembrie 2009 Microsoft anunța apariția primului media player Zune HD, un media player foarte puternic, menit să concureze pe atunci cu iPod-urile lansate de Apple. Zune HD este și acum unul dintre media playerele mele preferate, mai ales dacă știi cum să “storci” toate resursele din el, chiar și acum, după 5 ani de la apariția și dispariția sa.

Articol de Razvan

Publicat în

În septembrie 2009 Microsoft anunța apariția primului media player Zune HD, un media player foarte puternic, menit să concureze pe atunci cu iPod-urile lansate de Apple. Zune HD este și acum unul dintre media playerele mele preferate, mai ales dacă știi cum să “storci” toate resursele din el, chiar și acum, după 5 ani de la apariția și dispariția sa. Atât eu cât și soția mea utilizăm încă Zune-uri de la generația 1 (cele mari, cărămidă-style) până la un Zune HD, subțire, elegant, cu touch-screen, care e conectat printr-un dock la sistemul multimedia din casă. Aceste Zune-uri se pot sincroniza cu un PC, după ce instalați Zune Player (software), prin WiFi-ul din casă, dacă nu doriți să le conectați prin cablu la PC sau la Mac (da, există un client și pentru Mac OS care funcționează cu Zune HD). Din păcate, Zune Markeplace nu mai dispune în prezent de aplicații. Existau înainte aplicații pentru Zune care puteau fi instalate, fără a-l sincroniza cu calculatorul, direct prin WiFi, pe player și care aduceau o serie de feature-uri. În prezent, însă, Zune este, după iPod Touch, cel mai bun media player care suportă fișiere audio, video (chiar și HD, in 720p), cărți audio și - ceea ce ne interesează aici - podcast-uri. După absorbția brand-ului Zune de către brand-ul XBox, Microsoft permite înscrierea de podcast-uri și din alte țări (nu doar cele suportate de XBox Live, cum era înainte). Astfel am reușit să înscriu podcast-ul Burzcast și in Zune Marketplace. Deși sunt conștient că există puțini utilizatori de Zune sau Windows Phone care sunt și vorbitori de limba română, încerc să aduc podcast-ul Burzcast în fața tuturor potențialilor ascultători. Pe de altă parte, un lucru bun pe care l-am învățat din business este să vin eu în întâmpinarea potențialilor ascultători, nu să fie ei nevoiți să întrebe pe forumuri “Oare avem vreun podcast românesc?”. În plus așa facilitez subscrierea la podcast potențialilor ascultători, nu îi forțez să se înscrie prin feed-ul RSS, dacă deja cunosc modalitatea de subscriere a Zune Marketplace.

Cum mă înscriu de pe Zune sau Windows Phone la Burzcast?


Procedura de înscriere este destul de ușoară și implică metoda de subscriere la podcast stabilită de Microsoft. Dacă dispui de un Zune Player (hardware) sau un Windows Phone 7.x probabil că deja ai instalat Zune Player (software). În cazul în care nu îl ai deja instalat, Microsoft ți-l pune la dispoziție aici. După ce l-ai instalat și te-ai autentificat cu contul tău Microsoft (acele conturi cu @outlook.com, @windowslive.com, @live.com sau vechile @msn.com), poți începe subscrierea.
  • În search bar-ul de sus, din dreapta, tasteaza “burzcast” și dă enter pentru căutare.
  • În Zune Markeplace (panel-ul din dreapta), vei găsi Burzcast by Răzvan Burz.
  • Dă click pe el. Asta îți va deschide secțiunea acestui podcast în playerul software.
  • În secțiunea podcast-ului, în dreapta imaginii cu sigla podcastului, dă click pe Subscribe.
Felicitări! Te-ai înscris la Burzcast Podcast pe Zune Marketplace. Acum poți sincroniza Zune Player-ul (hardware) sau Windows Phone-ul și ai și Burzcast în buzunarul tău. Audiție plăcută și îți mulțumesc pentru că asculți acest podcast.

Declinare a răspunderii: Opiniile exprimate aici îmi aparțin și este posibil să nu reprezinte opiniile sau convingerile angajaților, familiei sau prietenilor mei în niciun fel.

 

Cauți ceva?

Articole

Perspective și știri

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului

Ești pregătit să îți faci mesajul cunoscut, să ajungi la publicul tău și să transformi lumea prin podcasting?

Asculta si podcastul nostru micON

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Comunitatea Burzcast VIP

Înscrie-te la newsletter

Am construit o comunitate de oameni minunați, pe care îi numim VIP ai Burzcast. Hai cu noi în comunitatea Burzcast VIP!

Fără reclame, nu te urmărim, renunți oricând, respectăm confidențialitatea.

00

Membri VIP
Pe care îi ♥ și admirăm

00

Ani de conținut
Articole, podcast și video