Razvan Burz

de Razvan Burz

DevAfterWork, 17 octombrie, la Cluj Hub Cluj-Napoca

În data de 17 octombrie, la Cluj Hub, are loc prima ediție DevAfterWork powered by Metro Systems, un eveniment de networking și sesiuni de conținut dedicat comunității IT din Cluj-Napoca.După orele de program, Catalyst, organizatorul DevAfterWork te invită, într-un cadru informal, să iei parte la sesiuni tehnice pe tema "Developing reactive microservices with Scala - from zero to scale" sustinute de speakeri din cadrul Metro Systems.

În data de 17 octombrie, la Cluj Hub, are loc prima ediție DevAfterWork powered by Metro Systems, un eveniment de networking și sesiuni de conținut dedicat comunității IT din Cluj-Napoca.

După orele de program, Catalyst, organizatorul DevAfterWork te invită, într-un cadru informal, să iei parte la sesiuni tehnice pe tema "Developing reactive microservices with Scala – from zero to scale" sustinute de speakeri din cadrul Metro Systems.

Participarea la eveniment este gratuită, pe baza inscrierilor de pe website-ul evenimentului.

Acest articol a fost publicat de către Burzcast în parteneriat cu Catalyst. Dacă te interesează mai multe detalii despre Catalyst și cel mai mare eveniment pe care îl organizeaza aceștia în țară, DevTalks, ascultă aici discuția pe care am avut-o cu Andreea Tudorache, IT Community Manager la Catalyst.

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!

Îți mai recomandăm și...