Cel mai bun moment pentru tehnologie

Cosmin Tătaru, de la TechTime.ro, a lansat un nou podcast despre tehnologie, iar episodul pilot l-a avut co-host pe Răvazn Burz de la Burzcast.

Articol de Razvan

Publicat în

Așa spune noul podcast al amicului Cosmin Tătaru, pe care mai mult ca sigur îl cunoști de câțiva ani de la Windows Fără Limite, WFL.ro și Burzcast.

Am înregistrat cu el o serie de episoade tehnice pentru Burzcast în urmă cu câțiva ani și mă bucur că a decis să revină în scena podcasting-ului după o absență datorată altor proiecte și planuri personale, după cum a menționat și el.

Ce pot face doi podcasteri cu câte un RØDECaster Pro?

Vineri seară am stat amândoi de povești, fiecare în fața RØDECaster-ului său, eu în studioul Burzcast, Cosmin în Mediaș și am discutat împreună, la noul său podcast, Tech Time, disponibil la techtime.ro și pe rețelele de podcasting.

Rezultatul, episodul pilot (numărul 0) este disponibil spre audiție, după ce Cosmin a reușit visul oricărui podcaster, de a trece de la înregistrare la producție prin zero pași adiționali. Noroc cu RØDECaster-ul!

Bine ai revenit la podcasting, Cosmin! Aștept cu interes noi episoade!

Răzvan Burz

Declinare a răspunderii: Opiniile exprimate aici îmi aparțin și este posibil să nu reprezinte opiniile sau convingerile angajaților, familiei sau prietenilor mei în niciun fel.

 

Cauți ceva?

Articole

Perspective și știri

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului

Ești pregătit să îți faci mesajul cunoscut, să ajungi la publicul tău și să transformi lumea prin podcasting?

Asculta si podcastul nostru micON

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Comunitatea Burzcast VIP

Înscrie-te la newsletter

Am construit o comunitate de oameni minunați, pe care îi numim VIP ai Burzcast. Hai cu noi în comunitatea Burzcast VIP!

Fără reclame, nu te urmărim, renunți oricând, respectăm confidențialitatea.

00

Membri VIP
Pe care îi ♥ și admirăm

00

Ani de conținut
Articole, podcast și video