Microsoft Office 365

Astăzi echipa Dev-Vision România a lansat un nou site dedicat pachetului de servicii Microsoft Office 365.

Astăzi echipa Dev-Vision™ România a lansat un nou site dedicat pachetului de servicii Microsoft Office 365. Site-ul se adresează utilizatorilor români, din următoarele categorii:
  • companii mici și mijlocii
  • freelancer-ilor și persoanelor fizice autorizate
  • întreprinderilor individuale și profesioniștilor
  • școlilor și instituțiilor statului
  • corporațiilor și întreprinderilor de talie mare și multinaționale

Ce este Microsoft Office 365

Am povestit multe despre Microsoft Office 365 și am promovat diverse pachete de servicii pe care le oferim la Dev-Vision™. Dacă totuși încă nu știți despre aceste servicii de cloud computing, trebuie să știți că:
Microsoft® Office 365 este o soluție profesionistă care facilitează accesul de oriunde la email, calendare distribuite, mesagerie instantă, video conferințe și colaborare pe documente. Microsoft® Office 365 oferă Microsoft Office și instrumente de productivitate livrate în cloud. Oricine poate lucra împreună cu acces de oriunde la e-mail, conferințe web, documente și calendare. Suita Microsoft® Office 365 oferă securitate business-class și este susținută de Microsoft. Fie că dețineți o afacere de mici dimensiuni sau multinaționale de întreprinderi, Microsoft® Office 365 oferă planuri livrate special pentru a se adapta nevoilor unice din cadrul organizației Dumneavoastră. Aflați mai multe astăzi.

Dacă doriți să aflați mai multe despre pachetul de servicii cloud Microsoft Office 365 și despre modul în care Dev-Vision™ vă ajută să achiziționați, intregrați și implementați Microsoft Office 365, vă invităm să vizitați site-ul nou lansat, la http://www.mso365.info. Așteptăm, ca de obicei, feedback-ul vostru. Numai bine,