23.03.2023

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului

Ești pregătit să îți faci mesajul cunoscut, să ajungi la publicul tău și să transformi lumea prin podcasting?

30.12.2022

Unelte hardware și software (ediția 2022)

Am fost întrebat de multiple ori ce folosesc pentru munca mea. Sunt programator și podcaster, în principal. Folosesc exclusiv computere Apple, trei la număr, toate cu SoC Apple M1.

22.12.2022

Am crescut. Ne-am maturizat

Nu sunt designer, dar nu sunt nici foarte departe de unul. Mă descurc, rezonabil, când vine vorba despre a face un UI sau layout de site, dar nici pe departe la fel de bine pe cât se descurcă colegii mei de la departamentul de design, care livrează produse pentru clienții noști.

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului
Unelte hardware și software (ediția 2022)
Am crescut. Ne-am maturizat

Micro-articole

Postăm articole scurte, de câteva fraze, similare platformelor de microblogging, doar că noi deținem URL-ul și conținutul.

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Vom fi, iar, live, în timpul eventului Apple, "One more thing", din data de 10 noiembrie 2020. Detalii la https://fb.me/e/1GDHGN8ZD

În data de 10 noiembrie 2020, Apple va face broadcast la ultimul eveniment din acest an. Adrian, Ionuț, Ionel și Răzvan abia așteaptă să analizeze noile produse, în live stream-ul din timpul evenimentului.

Nu sunt convins ca testele sintetice sunt suficient de relevante. Pe mine ma intereseaza efectiv cum merge OS-ul si aplicatiile pe acel device, nu ce numere returneaza un benchmark sintetic.

Imi place cum a punctat Ionel Rohneanu, in articolul sau, de ce nu ii poti explica unui utilizator de Android ce inseamna sa faci parte din ecosistemul Apple.

Impreuna cu un panel super fain, format din Ionut Balan, de la mobzine.ro, Adrian Boioglu, de la boio.ro, Ionel Rohneanu de la isay.ro, voi gazdui, maine seara un live video broadcast (pe Facebook Live si YouTube), in timpul evenimentului Apple din data de 13 octombrie 2020. Asteptam cu interes si mult drag si comentariile tale, la subiect, îin timpul stream-ului!

Fellow podcaster, exista capitole in fisierele MP3 din decembrie 2005. Sunt foarte simplu de adaugat si de folosit. Iti recomand sa le utilizezi si tu. Ajuta mult pe ascultatorii care vor sa revina sau sa sara peste un pasaj/tronson audio.

Astazi fa un compliment cuiva! Complimentele sunt gratuite. Arata-i cuiva ca il/o apreciezi! Fa-i un compliment si ziua va fi mai frumoasa pentru amandoi.

Ma uitam la ce fac unii prieteni care sunt angajati pe la unele companii si imi vine sa ma iau cu mainile de cap. Ce s-a intamplat cu tehnologiile stabile si testate, cu limbajele "bune" care au dat "viata" (virtuala) multor aplicatii web? Toti managerii sunt acum innebuniti dupa noul limbaj: "look shiny!"

Oana Madalina Vasiu a postat, la randul ei, cererea de feedback. Putem, impreuna, sa facem un episod fain, plin de intrebari si raspunsuri. Ne ajuti?

Am primit o serie de intrebari referitoare la avatarul in marketing. Le vom redirectiona spre Madalina Vasiu. Keep them coming!

Alte articole recente

100 de ore

În 2021, timpul minim petrecut pe rețelele de socializare a fost de 29 de minute. Dacă mergem doar după această statistică și ignorăm pe cea puțin mai pesimistă, de 58 de minute, constat că oamenii nu trăiesc pentru ei ci pentru a afla chestii complet inutile despre oameni despre care îi interesează puțin sau chiar deloc.

 

Cauți ceva?

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre