Articole Burzcast din arhivă

Asculta si podcastul nostru micON

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Citește articolul 25 Mar 2021

Live stream in timpul eventului Apple din 10 noiembrie 2020

Vom fi, iar, live, în timpul eventului Apple, "One more thing", din data de 10 noiembrie 2020. Detalii la https://fb.me/e/1GDHGN8ZD

Citește articolul 9 Nov 2020

Ah, mai este inca ceva...

În data de 10 noiembrie 2020, Apple va face broadcast la ultimul eveniment din acest an. Adrian, Ionuț, Ionel și Răzvan abia așteaptă să analizeze noile produse, în live stream-ul din timpul evenimentului.

Citește articolul 3 Nov 2020

Benchmark-urile sintetice sunt irelevante si nu ma intereseaza

Nu sunt convins ca testele sintetice sunt suficient de relevante. Pe mine ma intereseaza efectiv cum merge OS-ul si aplicatiile pe acel device, nu ce numere returneaza un benchmark sintetic.

Citește articolul 16 Oct 2020

Daca nu le folosesti, nu stii ce pierzi.

Imi place cum a punctat Ionel Rohneanu, in articolul sau, de ce nu ii poti explica unui utilizator de Android ce inseamna sa faci parte din ecosistemul Apple.

Citește articolul 14 Oct 2020

Live video broadcast: Salutare, viteza mare! Event Apple 13 oct. 2020

Impreuna cu un panel super fain, format din Ionut Balan, de la mobzine.ro, Adrian Boioglu, de la boio.ro, Ionel Rohneanu de la isay.ro, voi gazdui, maine seara un live video broadcast (pe Facebook Live si YouTube), in timpul evenimentului Apple din data de 13 octombrie 2020. Asteptam cu interes si mult drag si comentariile tale, la subiect, îin timpul stream-ului!

Citește articolul 12 Oct 2020

Stii ca exista capitole in MP3 ID3v2?

Fellow podcaster, exista capitole in fisierele MP3 din decembrie 2005. Sunt foarte simplu de adaugat si de folosit. Iti recomand sa le utilizezi si tu. Ajuta mult pe ascultatorii care vor sa revina sau sa sara peste un pasaj/tronson audio.

Citește articolul 7 Oct 2020

Cui i-ai făcut astăzi un compliment?

Astazi fa un compliment cuiva! Complimentele sunt gratuite. Arata-i cuiva ca il/o apreciezi! Fa-i un compliment si ziua va fi mai frumoasa pentru amandoi.

Citește articolul 6 Oct 2020

Shiny Object Syndrome si companiile de software

Ma uitam la ce fac unii prieteni care sunt angajati pe la unele companii si imi vine sa ma iau cu mainile de cap. Ce s-a intamplat cu tehnologiile stabile si testate, cu limbajele "bune" care au dat "viata" (virtuala) multor aplicatii web? Toti managerii sunt acum innebuniti dupa noul limbaj: "look shiny!"

Citește articolul 5 Oct 2020

Dacă ai vreo întrebare, întreabă acum

Oana Madalina Vasiu a postat, la randul ei, cererea de feedback. Putem, impreuna, sa facem un episod fain, plin de intrebari si raspunsuri. Ne ajuti?

Citește articolul 3 Oct 2020

Feedback pozitiv după podcastul cu Mădălina Vasiu

Am primit o serie de intrebari referitoare la avatarul in marketing. Le vom redirectiona spre Madalina Vasiu. Keep them coming!

Citește articolul 26 Sep 2020