Burzcast este un brand care aparține entității juridice Burz Răzvan Mihai PFA, din Cluj-Napoca, Fântânele, nr. 7, înregistrat la Oficiul Național al Registrului Comerțului cu numărul F12/2075/2009 și având Codul de Identificare Fiscală 26292464.

Prezentul acord se pretează website-ului Burzcast, denumit Burzcast, burzcast.ro, burzcast.media, burzcast.com, burzcast.burz.net, sit, site, website, sau, simplu, Burzcast.

Newsletterul Burzcast, Burzcast VIP

Colectăm datele furnizate de către tine prin intermediul formularului de newsletter. Aceste date sunt păstrate pe serverele noastre, fără acces din partea terților. Utilizăm serviciile Amazon Web Services de trimitere a acestor newslettere, prin intermediul unei subscripții oferite entității noastre juridice. Datele colectate pentru newsletter sunt, dar nu neapărat limitate la cele colectate de formulare, precum Nume, Prenume și adresă de email. Toate aceste date pot fi înlăturate din sistemul de newsletter, la cerere, în baza dezabonării.

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, fișiere audio, video-uri, imagini, articole, conținut de pe rețelele de socializare, etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Pentru orice întrebări referitoare la modul de operare sau utilizarea cookie-urilor din partea serviciilor sau website-urilor terților, te rugăm să consulți termenii și policitile acestora, direct pe website-urile oficiale ale acestora.

Cu cine partajăm datele tale și cât timp îți păstrăm datele

Datele analitice sunt oferite de, dar nelimitat la Google Analytics, Facebook Pixel și sistemul intern de analitice open-source Matomo, instalat pe serverele noastre de hosting. Pentru orice detalii referitoare la modul de preluare, păstrare și eliberare a datelor tale de pe aceste servicii, te rugăm să consulți direct website-urile acestor servicii și policitile acestora afișate pe aceste website-uri.

Dacă te-ai înscris la newsletterul Burzcast VIP poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Pentru newsletter, dezabonarea nu înlătură automat datele tale, dar fie soliciți explicit înlăturarea acestor date din baza noastră de date fie, periodic, ștergem complet datele deținute în baza de date a newsletter-ului, asociate sau care pot identifica conturi care s-au dezabonat.

Datele analiticelor colectate prin intermediul serviciilor terților, precum, dar nelimitat la Google Analytics sau Facebook Pixel sunt stocate pe serverele terților, respectiv furnizorii acestor servicii. Datele analitice colectate prin intermediul Matomo sunt stocate pe serverele noastre în baze de date cu acces limitat.

Sistemul de newslettere Burzcast VIP este instalat local, iar baza de date ruleaza în cadrul serviciilor noastre, cu acces limitat.

Serverele pe care menținem datele sunt securizate și updatate periodic în vederea păstrării unui nivel de securitate cât mai crescut. Totuși, prin natura software-ului care rulează, facem toate eforturile pentru a ne păzi de atacuri informatice prin intermediul unor bune practici în ceea ce privește securitatea și securizarea serverelor web, FTP, bazelor de date și website-urilor, precum și update-uri regulate ale platformei care găzduiește prezentul website și conținutul acestuia.

Orice încălcare a acestor practici sau posibilă breșă de securitate va fi analizată de către departamentul tehnic și apoi anunțate direct părțile implicate sau afectate, odată cu măsuri de prevenție a escaladării problemelor.

Nu utilizăm date personalizate pentru rularea analiticelor. Toate datele care sunt stocate și sunt utilizate în scopuri de analiză sunt utilizate în mod depersonificat.

Menționăm că anumite link-uri către produse prezentate pe acest site sunt link-uri de afiliat sau către parteneri de afaceri. Astfel, la fiecare achiziție pe care o efectuați noi vom încasa un comision. Acest lucru nu va aduce taxe suplimentare în prețul pe care trebuie să îl achiți, achiziționând printr-un link de afiliat!. În baza politicilor de mai sus, acești afiliați sau parteneri pot stoca, pe website-urile lor, anumite date precum website-ul de pe care vizitatorii au ajuns pe website-ul lor. Pentru datele colectate de acești parteneri sau afiliați, terți, nu ne asumăm responsabilitatea și orice modalitate de gestionare a acestor date trebuie consultată și acceptată direct pe website-ul acestora.

Prin intermediul podcastului audio sau video și blogului Burzcast, scopul nostru este de a educa și inspira, dar menținerea acestora implică o serie de costuri printre care, dar nelimitat la găzduire site, găzduire podcast, optimizări, mentenanță, cheltuieli aferente atragerii de invitați, promoții oferite, etc., rezultatul necesar fiind un raport de câștig-câștig între vizitatori/consumatori și entitatea noastră.

Pentru a simplifica lucrurile, trebuie să presupui că orice link care te va duce pe o pagină care prezintă servicii, soluții sau produse este un link de afiliat și că entitatea sau organizația pe care o reprezintăm va încasa un comision în urma achizițiilor efectuate de către tine de pe acel website.

Facem tot posibilul ca să recomandăm doar acele produse, servicii sau soluții care într-adevăr aduc plus-valoare și în care credem cu adevărat.

Dacă totuși ai orice fel de întrebări referitoare la aceste reguli sau la link-urile și programele de afiliere, îți stăm cu plăcere la dispoziție prin intermediul secțiunii de contact.

Pentru eventuale întrebări privind protecţia datelor în cadrul website-ului Burzcast, contactaţi: Data Protection Manager (Responsabilul cu protecţia datelor pentru Burzcast) prin e-mail la:

Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor

Președinte: D-na Ancuţa Gianina Opre Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, București
Date de contact: Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: [email protected],
Website: http://www.dataprotection.ro
Persoana de contact: D-na Ancuţa Gianina OPRE, Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Datelor
Persoana de contact alternativ: D-na Alina SAVOIU, Șef al Departamentului Juridic și de Comunicare

Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, autoritatea locală și responsabilul pentru protecția datelor din cadrul Burzcast pot fi contactați în limba română.