Suntem Burzcast

Află mai multe despre firma noastră și de ce producem conținut new media.

Află mai multe

Despre Burzcast

Suntem , un colectiv de programatori, podcasteri, bloggeri, analiști și marketeri din diferite locații din lume, dar cu sediul în Cluj-Napoca. Împreună reprezentăm o mică companie digitală, cu servicii integrate, care oferă: dezvoltare web și software și servicii de strategie digitală clienților de afaceri din peste o duzină de țări.

Misiunea noastră pe termen lung este de a ajuta un milion de companii să își opereze mai bine activele software, să-și îmbunătățească prezența online și să navigheze în evoluția tehnologiei, prin produse software de calitate. Dorim, astfel, să realizăm legături durabile între brandul tău și consumatorii acestuia.

Profilul clienților noștri cuprinde companii private, guvernamentale sau interguvernamentale mici, mijlocii sau mari. Printre aceștia se numără și: , plus încă 200 de branduri naționale și internaționale.

Credem în conținut și știm cum pot podcast-urile să ajute un business. Din aceste motive producem două podcast-uri din domeniul tehnologiei:

  • Burzcast, găzduit de către Răzvan, unde vorbim cu invitați în principal despre tehnologie și afaceri. Îl poți găsi prin intermediul fluxului RSS, pe Apple Podcasts, sau pe Spotify;

  • MicON, un podcast despre tehnologiile Apple, câteva știri tehnice și chestii aleatorii, cu Răzvan și Adrian Boioglu.

Ce este un podcast?

Conținut audio sau video

Conținut pre-înregistrat, în format audio sau video, disponibil pentru consum la cerere. Emisiunile TV și radio de arhivă nu sunt podcasturi.

Făcut pentru partajare

Partajează conținutul cu prietenii, cunoscuții și follower-ii tăi prin orice mediu digital și rețea de socializare.

Consumabil oricând

Poți consuma podcasturile oricând nu îți este la îndemână să citești un articol pe blog. Ascultă în mașină, în timp ce faci fitness sau curățenie.

Burzcast

Despre Podcast-ul Burzcast

Burzcast este primul site românesc care a readus podcasturile tehnice și de business în România! Operând din anul 2014, Burzcast se diferențiaza prin a fi unul dintre primele podcast-uri audio din România, rămânând activ și la 8 ani de la lansarea acestuia. Continutul este cunoscut datorită opiniilor obiective și gazdelor care partajează cu tine informații de cea mai bună calitate.

Formatul podcast-ului Burzcast este mixt, astfel că poți obține știri de ultimă oră din domeniul tehnologiei, tendințe viitoare, securitate cibernetică si tutoriale din domeniul tech și subiecte despre business, toate împachetate în episoade de podcast informative și distractive. În plus, vei primi recenzii tehnice, recomandări, sfaturi și instrucțiuni de la cei mai buni din industrie. Emisiunile noastre sunt disponibile în format audio, la care adăugăm mai mult video și articole pentru ca tu să le poți consuma în funcție de preferințe.

Burzcast se diferențiaza și prin experiența de peste 8 ani în podcasting și în domeniile tratate în podcast, prin faptul că suntem un podcast complet independent, liber de influența editorială din partea intereselor corporative sau de afaceri, mari sau mici. Acest lucru ne permite să tratăm subiectele obiectiv și onest.

Discutăm în Burzcast subiecte variate din domeniile tehnologiei și business și aproape sigur poți găsi ceva care să te intereseze sau care să te ajute într-un mod, deoarece avem sau aducem invitați care au cunoștințele necesare din domeniul tehnologiei, pentru a oferi valoare prin fiecare piesă de conținut pe care o oferim.

Burzcast reprezintă conținut gratuit, oferit consumatorilor și a atras deja peste 904 mii de ascultări doar pe partea de podcast audio.

Apariții în presa mainstream

Cei mai faini invitați vin la Burzcast Podcast

Jim Rohn spunea că "You are the average of the five people you spend the most time with."
Petrece timp de calitate în compania unor invitați faini, precum:

Mădălina Vasiu

Managing Partner la Grai Media


 

Paul Ardeleanu

Antreprenor, Speaker, Senior Software Engineer


 

Monica Disculescu

Senior Engineer la Google


 

Adrian Boioglu

Jurnalist, antreprenor


 

Nicoleta Benga

Enterprise Sales Plays Program Manager, Cisco


 

Cosmin Tătaru

Antreprenor, fondator Windows fără Limite, Microsoft MVP


 

Flavia Hirișcău

Blogger la NoiDoiSiBebe.ro


 

Dan Berte

Director IoT la BitDefender


 

Roxana Bălan

Antreprenor, co-fondator This Is Not a Storm


 

Tudor Bîrlea

Antreprenor, co-fondator This Is Not a Storm


 

Raluca Crișan

Travel Blogger la Borderless.ro


 

Vlad Tăușance

Antreprenor, fondator People & People


 

Melania Galea

Antreprenor, co-fondator Catwalk15


 

Florin Roșoga

Antreprenor, autor, mentor personal


 

Ela Iliesi

Antreprenor, co-fondator Rezistența Online


 

Mihai Tătăran

Antreprenor, Microsoft Regional Director


 

Andreea Stör

Antreprenor, fondator Floristiq Art


 

Ionuț Bălan

Microsoft MVP, Analist IT


 

Andreea Tudorache

Community Manager, Catalyst


 

Radu Vunvulea

Microsoft Azure MVP, Microsoft Regional Director


 

Patricia Iordache

Marketing Manager, VELUX


 

Business-ul

Convingerile noastre

Company of One

Dorim ca firma noastră să rămână cât mai mică posibil cât mai mult timp. Așa cum este descris în cartea lui Paul Jarvis, "Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business", firma noastră crește în funcție de necesități.

Echipa actuală este formată din mulți parteneri, colaboratori, antreprenori reuniți în funcție de cerințele proiectului.

Jucăm un joc infinit

O mentalitate a jocului infinit înseamnă că nu prea ne pasă cu adevărat de concurenții noștri, nu încercăm niciodată să-i "învingem", să fim mai bun decât ei, ci mai degrabă încercăm să ne îmbunătățim afacerea, procesele, conținutul, codul de conduită, să optimizăm produsele și fiecare bucată de cod, în fiecare zi și cu fiecare proiect.

În plus, echipa noastră încearcă să aducă aceeași mentalitate în proiectele clienților noștri.

Credem în conținut

Înainte de a putea vinde ceva, trebuie să atragi atenția cuiva. Să sperăm că acesta este potențialul tău cumpărător. Cum poți atrage atenția cuiva, pe o piață concurentă? Prin conținut!

De aceea am decis, acum 8 ani, să producem mai mult conținut. Am început cu un podcast și articole și vom continua cu mai multe tutoriale, video-uri de training și multe altele.

Suntem disponibili pentru proiecte pe bază de WordPress, .NET/.NET Core și proiecte PHP. Ești pregătit? Hai să discutăm ▸