Despre Burzcast

Află mai multe despre firma Burzcast și podcasturile noastre.

Detalii

Suntem Burzcast

Află mai multe despre noi

Suntem , un colectiv de programatori, analiști, podcasteri, bloggeri și marketeri din diferite locații din lume, dar cu sediul în Cluj-Napoca. Împreună reprezentăm o mică companie digitală, cu servicii integrate, care oferă: dezvoltare web și software și servicii de strategie digitală clienților de afaceri din peste o duzină de țări.

Misiunea noastră pe termen lung este de a ajuta un milion de companii să își opereze mai bine activele software, să-și îmbunătățească prezența online și să navigheze în evoluția tehnologiei, prin produse software de calitate. Dorim, astfel, să realizăm legături durabile între brandul tău și consumatorii acestuia.

Profilul clienților noștri cuprinde companii private, guvernamentale sau interguvernamentale mici, mijlocii sau mari.

Credem în conținut și știm cum pot podcast-urile să ajute un business. Din aceste motive producem două podcast-uri din domeniul tehnologiei:

  • Burzcast, găzduit de către Răzvan, unde vorbim cu invitați în principal despre tehnologie și afaceri. Îl poți găsi prin intermediul fluxului RSS, pe Apple Podcasts, sau pe Spotify;

  • MicON, un podcast despre tehnologiile Apple, câteva știri tehnice și chestii aleatorii, cu Răzvan și Adrian.

Podcastul Burzcast

Burzcast este primul site românesc care a readus podcasturile tehnice și de business în România, în anul 2014.

Formatul Burzcast este mixt, astfel poți obține știri de ultimă oră din domeniul tehnologiei, tendințe, securitate cibernetică si tutoriale sau subiecte despre business, în episoade de podcast informative și distractive. Emisiunile noastre sunt disponibile în format audio și adăugăm video sau articole pentru ca să le poți consuma după preferințe.

Burzcast se diferențiaza prin experiența de peste 8 ani în podcasting și prin subiectele tratate. Suntem un podcast independent și de aceea tratăm subiectele obiectiv și onest. Podcastul a atras deja 907 mii de ascultări.

La Burzcast poți găsi ceva care să te intereseze sau care să te ajute și de aceea aducem invitați care dispun de cunoștințe vaste în domeniul tehnologiei. Astfel putem oferi valoare prin fiecare piesă de conținut pe care o realizăm.

Business-ul

Convingerile noastre

Company of One

Ca afacere, ne străduim să rămânem cât mai mici posibil cât mai mult timp posibil, oferind în același timp clienților noștri servicii premium de dezvoltare software și conținut de înaltă calitate ca platformă pentru sponsorizarea lor. Așa cum este descris în cartea lui Paul Jarvis, "Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business", firma noastră crește în funcție de necesități.

Echipa actuală este formată din mulți parteneri, colaboratori, antreprenori reuniți în funcție de cerințele proiectului.

Jucăm un joc infinit

O mentalitate a jocului infinit înseamnă că nu prea ne pasă cu adevărat de concurenții noștri, nu încercăm niciodată să-i "învingem", să fim mai bun decât ei, ci mai degrabă încercăm să ne îmbunătățim afacerea, procesele, conținutul, codul de conduită, să optimizăm produsele și fiecare bucată de cod, în fiecare zi și cu fiecare proiect.

În plus, echipa noastră încearcă să aducă aceeași mentalitate în proiectele clienților noștri.

Credem în conținut

Înainte de a putea vinde ceva, trebuie să atragi atenția cuiva. Să sperăm că acesta este potențialul tău cumpărător. Cum poți atrage atenția cuiva, pe o piață concurentă? Prin conținut!

De aceea am decis, acum 8 ani, să producem mai mult conținut. Am început cu un podcast și articole și vom continua cu mai multe tutoriale, video-uri de training și multe altele.

Hai să ne conectăm!

Subscrie-te la newsletter

Vei primi un e-mail doar când avem ceva interesant de împărtășit cu tine. Detestăm spam-ul la fel de mult ca tine și îți păstrăm datele în siguranță.

Subscrie-te