Servicii

Dezvoltare software/web & consultanță

Aplicații iOS, iPadOS & watchOS

Realizăm aplicații native sau hibride folosind Swift sau .NET pentru sistemele de operare Apple, cum ar fi iOS, iPadOS și watchOS.

Aplicații iOS, iPadOS

Aplicații mobile
Web design și aplicații web

Dezvoltare și design website-uri

Proiectăm și dezvoltăm site-uri web și aplicații web personalizate, folosind tehnologii precum PHP sau .NET cu baze de date Microsoft SQL Server sau MariaDB.

Dezvoltare și design web

Dezvoltare software

Scriem cod de peste 24 ani, folosind diverse limbaje și tehnologii de dezvoltare, începând cu Visual Basic și evoluând la C#, Swift și PHP, în prezent.

Dezvoltare software

Dezvoltare software
Software pentru Internet of Things

Software pentru Internet of Things

De mai bine de 10 ani realizăm produse software pentru Industrial Internet of Things, pentru companii din diverse țări, dintr-o multitudine de industrii verticale.

IoT Software

Analiză, consultanță & strategie

Nimeni nu poate ști totul. Asta facem noi și ne place să rămânem la curent cu evoluția tehnologiei, să învățăm continuu și să vorbim despre asta tot timpul. Te putem sprijini și asista prin expertiza noastră tehnică.

Consultanță

Analiză, consultanță și strategie
Servicii de migrare în cloud

Servicii de migrare în cloud

Crește sau redu atât de mult și cât de repede ai nevoie, profitând din plin de cloud. Folosim și avem încredere în Microsoft Azure, Microsoft 365 și Amazon Web Services pentru clienții noștri.

Cloud

Produse software interactive

În mare parte, lucrăm la produse interactive pentru companii, dar avem și propriile noastre produse.

AR/VR/Interactiv

Produse software interactive
Sponsori în conținut

Sponsorizează conținutul nostru

Oferim o varietate de planuri de inserturi publicitare în cadrul conținutului pe care îl producem și postăm pe multiple canale de comunicare, precum podcasturi audio, conținut video și articole.

Sponsori

Hai să ne conectăm!

Pe rețele sociale

  Twitter
  YouTube
  LinkedIn

Subscrie-te la newsletter

Vei primi un e-mail doar când avem ceva interesant de împărtășit cu tine. Detestăm spam-ul la fel de mult ca tine și îți păstrăm datele în siguranță.

Subscrie-te