iPhone, iPad și Apple Watch

Dezvoltare software pentru mobile

Capabilități

Aplicații native

Construim aplicații native, dezvoltate în Swift, pentru sistemele de operare Apple, cum ar fi iOS, iPadOS și watchOS. În cazul în care clientul necesită cod Objective-C, atunci putem dezvolta în Objective-C, dar întotdeauna preferăm Swift.

Aplicații hibride

Aplicațiile hibride rulează pe dispozitiv, dar într-un container nativ utilizând motorul browser-ului dispozitivului (nu browserul) pentru a reda HTML și a procesa JavaScript local.

Dacă compania ta are nevoie de o aplicație hibridă, folosind HTML5, CSS și JavaScript, cu un back-end în cloud sau local, hai să discutăm despre ea.

Tipuri de aplicații

Dezvoltăm aplicații care variază de la enterprise, în circuit închis, precum aplicații dedicate și până la aplicații publice sau aplicații mobile interactive, cum ar fi jocuri și produse de e-learning.

Poți externaliza dezvoltarea aplicației tale. Îți putem dezvolta și publica aplicația în store, direct. Alegerea îți aparține!

  • Swift/Swift UI
  • Objective-C (doar în baza unor cerințe specifice)
  • Microsoft .NET (Xamarin Forms/.NET MAUI)

Aplicații web și website-uri

Pe lângă aplicațiile native sau hibride, realizăm site-uri web optimizate pentru mobil și aplicații web, în cazul în care trebuie să valorificați cât mai mult posibil puterea serverului sau a cloud-ului. În acest fel, utilizatorii tăi nu vor trebui să instaleze software-ul suplimentar pe fiecare dintre dispozitivele lor.

Dezvoltare web