Software pentru iPhone și iPad

Realizăm aplicații B2B și B2C pentru dispozitivele mobile produse de Apple.

Pe lângă aplicațiile native sau hibride, realizăm site-uri web optimizate pentru mobil și aplicații web, în cazul în care trebuie să valorificați cât mai mult posibil puterea serverului sau a cloud-ului. În acest fel, utilizatorii tăi nu vor trebui să instaleze software-ul suplimentar pe fiecare dintre dispozitivele lor.

Apps

Capabilități

Aplicații hibride

Aplicațiile hibride rulează pe dispozitiv, dar într-un container nativ utilizând motorul browser-ului dispozitivului (nu browserul) pentru a reda HTML și a procesa JavaScript local.

Dacă compania ta are nevoie de o aplicație hibridă, folosind HTML5, CSS și JavaScript, cu un back-end în cloud sau local, hai să discutăm despre ea.

Aplicații native

Construim aplicații native, dezvoltate în Swift, pentru sistemele de operare Apple, cum ar fi iOS, iPadOS și watchOS. În cazul în care clientul necesită cod Objective-C, atunci putem dezvolta în Objective-C, dar întotdeauna preferăm Swift.

Tipuri de aplicații

Dezvoltăm aplicații care variază de la enterprise, în circuit închis, precum aplicații dedicate și până la aplicații publice sau aplicații mobile interactive, cum ar fi jocuri și produse de e-learning.

Poți externaliza dezvoltarea aplicației tale. Îți putem dezvolta și publica aplicația în store, direct. Alegerea îți aparține!

Lucrează cu noi!

Este momentul să ne contactezi pentru a colabora cu noi, pentru a participa în podcast sau pentru sponsorizarea conținutului nostru new media.

Noutăți publicate

Găsești mai jos cele mai noi piese de conținut (perspective, analize, podcast-uri și video-uri) pe care le-am publicat.

Hai cu noi în
comunitatea Burzcast VIP