Aplicații pentru dispozitivele mobile

Construim aplicații native, hibride sau web, complexe, pentru iOS, iPadOS și watchOS, destinate diverselor nișe.

Dezvoltare de software pentru dispozitivele mobile

Aplicații native

Construim aplicații native, hibride și web pentru sistemele de operare mobile ale Apple, cum ar fi iOS, iPadOS și watchOS. Dacă aveți nevoie de cod Objective-C, atunci vă putem oferi cod Objective-C, dar întotdeauna preferăm să scriem cod Swift.

Pentru companiile care au nevoie de .NET, putem construi aplicații .NET, folosind Xamarin, care ne permite să reutilizam mai mult de 75% din cod pe diferite platforme, pentru a "scrie o dată, rulează oriunde".

Aplicații hibride

Aplicațiile hibride rulează pe dispozitiv, dar într-un container nativ utilizând motorul de randare din browser pentru a afișa HTML și a procesa JavaScript local. În cazul în care compania ta are nevoie de o aplicație hibridă, folosind HTML5, CSS și JavaScript, cu un back-end în cloud sau local, hai să vorbim despre asta.

Tipuri de aplicații

Putem construi aplicații care variază de la aplicații pentru corporații, aplicații dedicate, mergând până la aplicații publice sau aplicații mobile interactive, cum ar fi jocuri și produse de e-learning.

Poți externaliza dezvoltarea aplicației tale sau le putem realiza și publica noi, sub numele nostru de developer, înregistrat cu Apple. Alegerea ta!

  • Apple Swift/Swift UI
  • Objective-C (doar în baza cerințelor specifice)
  • Microsoft .NET/Xamarin Forms

Echipa noastră are expertiza tehnică. Noi te susținem!

Doar spune-ne de ce ai nevoie și vom fi bucuroși să îți oferim servicii de consultanță, permițându-ți astfel șă alegi cea mai bună soluție posibilă pentru proiectul tău.

Află mai multe

Nu doar aplicații, ci și site-uri web și aplicații web pentru mobil

Pe lângă aplicațiile native/hibride, putem construi site-uri web și aplicații web optimizate pentru mobil, în cazul în care ai nevoie să utilizezi puterea serverului/cloud-ului cât mai mult posibil și să nu instalezi software suplimentar pe fiecare dispozitiv al utilizatorilor.

Dezvoltare Web

Ai nevoie de ceva aplicații mobile?

Companiile din Germania, România și Marea Britanie se bazează pe aplicațiile mobile pe care le-am construit. Dacă ai nevoie de o aplicație personalizată pentru iOS, iPadOS sau watchOS, contactează-ne pentru o ofertă.

Cere o ofertă

Îți mai recomandăm și...

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu sute de alți români minunați!

Abonează-te la newsletter!