Lasă-mi feedback-ul tău

Folosim tehnologia zilnic, într-ul fel sau altul. Hai să o utilizăm acum pentru a intra în legătură unul cu altul!

Unde mă poți contacta

Îmi poți trimite un email. Periodic, această adresă de email se va modifica, pentru a evita numărul ridicat de mesaje spam primite. Vizitează această pagină pentru cea mai nouă adresă de email.

Dacă ai fost invitat(ă) la podcast și urmează să înregistrăm prin intermediul Skype, dă click pe butonul de mai jos.

În ce scopuri mă poți contacta

Feedback-ul tău este binevenit. Prin trimiterea unui email îmi acorzi dreptul de a include prenumele tău și feedback-ul în conținutul viitor (audio, video sau text). În cazul în care dorești să rămâi anonim, te rog să menționezi acest aspect în email.

În cazul în care ești de acord cu cele de mai sus, mă poți contacta prin email. Te rog să ții cont că acea adresă de email se va modifica periodic pentru a reduce cantitatea de spam primită. Alternativ, poți trimite un tweet.

Apreciez mult feedback-ul tău și pe Apple Podcasts sau în formularul de feedback al PodTrac.

Mă poți contacta și dacă dorești să achiziționezi spațiu publicitar în cadrul podcast-ului meu, pentru întrebări care vor apărea în podcast sau pentru a adresa întrebări invitaților. Nu uita să menționezi cărui invitat îi adresezi întrebarea.

Hai să ținem legătura!

Subscrie-te la newsletterul ocazional

Vei primi câte un email numai atunci când am ceva interesant de împărtășit cu tine. Detest spam-ul la fel de mult ca tine și păstrez datele în siguranță.

Înscrie-te la newsletter