Podcast audio, video, știri și analize

Conținutul new media pe care îl realizăm la Burzcast, începând din anul 2009.

New Media

Producem conținut
new media din 2009

Podcast-ul Burzcast

Podcast-ul Burzcast

Burzcast se diferențiaza și prin experiența de peste 9 ani în podcasting și în domeniile tratate în podcast, prin faptul că suntem un podcast complet independent, liber de influența editorială din partea intereselor corporative sau de afaceri, mari sau mici. Acest lucru ne permite să tratăm subiectele obiectiv și onest.

Video

Conținut Burzcast video

Burzcast video este un podcast video, înregistrat în studio, home office sau afară (utilizăm action cam-uri, camere mirrorless și iPhone-uri). Conținutul raw îl montăm în video-ul pe care îl prezentăm pe rețelele de hosting de video, precum canalul YouTube și pe acest website. Postăm aici tutoriale, interviuri, evenimente și prezentări.

Video

Articole, analize și perspective

Scriem articole, realizăm analize dar postăm și op-ed-uri, unde considerăm necesar.

Post-producție podcast

Nu doar pentru noi, ci și pentru tine

Pentru clienții noștri business, oferim servicii complete de post-producție, management și consultanță pentru podcast-urile acestora.

Post-producție podcast audio

Suntem aici și lucrăm cu tine pentru a ne asigura că podcast-ul tău este editat corespunzător, profesionist și ajunge la publicul țintă.

Școala de podcasting

Te ajutăm să îți atingi obiectivele de podcasting și să realizezi un podcast de succes și captivant.

Carte

Earworthy Impact

Pornește într-o călătorie captivantă în lumea podcasting-ului cu „Earworthy Impact: Amplify Your Message, Reach Your Audience, and Transform Your World”.

Scrisă de un podcaster experimentat și dezvoltator de software cu peste 14 ani de experiență în podcasting și post-producție de podcast, acest ghid cuprinzător oferă informații neprețuite și sfaturi practice pentru a te ajuta să navighezi în peisajul podcasting-ului. Cartea este disponibilă exclusiv în limba engleză.

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Cauți ceva?

Noutăți publicate

Găsești mai jos cele mai noi piese de conținut (perspective, analize, podcast-uri și video-uri) pe care le-am publicat.

Hai cu noi în
comunitatea Burzcast VIP