Mentenanță software & web

Suntem dedicați furnizării soluțiilor complete de mentenanță software și web clienților noștri.

Software Maintenance Services
Internet of Things Software Maintenance
Mentenanta

Servicii pentru
clienții noștri selecți

Echipa noastră are expertiza necesară pentru a te asigura că aplicațiile voastre software și web sunt mereu actualizate și funcționează fără probleme. Înțelegem că afacerea ta depinde de funcționarea corectă a sistemelor software și web, așa că lucrăm la minimizarea timpul de nefuncționare și pentru a rezolva rapid orice probleme.

Serviciile noastre de mentenanță software

Cuprind actualizări regulate, remedieri de erori, patch-uri de securitate și optimizarea codului. Oferim suport pentru implementarea de noi funcționalități, integrări și upgrade-uri. Folosim cele mai recente standarde și cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că software-ul tău este fiabil, scalabil și ușor de întreținut.

Serviciile noastre de mentenanță web

Acoperă totul, de la actualizări de conținut și teste de securitate la optimizarea site-ului și monitorizarea performanței. Te ajutăm să administrezi site-ul tău actualizat și relevant pentru publicul țintă, asigurând în același timp că este ușor de utilizat.

Nevoi specifice de mentenanță

Adițional serviciilor noastre de mentenanță, oferim și servicii de consultanță și planificare pentru a te ajuta să determini cele mai bune strategii pentru optimizarea sistemelor tale software și web.

Echipa noastră lucrează cu tine pentru a identifica problemele potențiale și zonele care necesită îmbunătățiri, iar apoi dezvoltăm un plan de mentenanță personalizat care să se potrivească nevoilor tale.

De la dezvoltare la mentenanță

Înțelegem că mentenanța software și web este un proces continuu.

Oferim planuri de servicii flexibile care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale în continuă schimbare. Fie că ai nevoie de mentenanță regulată sau de suport ad-hoc, suntem aici să te ajutăm.

Lucrează cu noi!

Este momentul să ne contactezi pentru a colabora cu noi, pentru a participa în podcast sau pentru sponsorizarea conținutului nostru new media.

Articole

Perspective și știri

Secretele podcasting-ului de succes cu 'Earworthy Impact' - ghidul stăpânirii podcast-ului

Ești pregătit să îți faci mesajul cunoscut, să ajungi la publicul tău și să transformi lumea prin podcasting?

Asculta si podcastul nostru micON

Daca nu il asculti inca, te invit sa asculti micON, podcastul despre tehnologie, antreprenoriat si productivitate, realizat de doi dintre cei mai experimentati podcasteri din Romania.

Comunitatea Burzcast VIP

Înscrie-te la newsletter

Am construit o comunitate de oameni minunați, pe care îi numim VIP ai Burzcast. Hai cu noi în comunitatea Burzcast VIP!

Fără reclame, nu te urmărim, renunți oricând, respectăm confidențialitatea.

00

Membri VIP
Pe care îi ♥ și admirăm

00

Ani de conținut
Articole, podcast și video