Despre Burzcast

Transcript

Salut, numele meu este Razvan Burz si sunt realizatorul Podcast-ului romanesc despre productivitate, tehnologii, management si lifestyle, Burzcast, disponibil la burzcast.com, adica B U R Z C A S T punct RO.

Acesta este un episod in care va voi prezenta in cateva cuvinte podcast-ul Burzcast, site-ul si comunitatea din jurul sau.

Realizez acest podcast pentru a va inspira si a va prezenta in fiecare saptamana o serie de sfaturi de productivitate, de management, gestiune a informatiilor, stiri din domeniul IT, cate un tool, fie el software sau hardware care sa va ajute in munca de zi cu zi, la serviciu, acasa, oriunde doriti sa fiti mai productiv. La urma-urmei, cu cat castigati mai mult timp liber, il puteti investi in a-l petrece impreuna cu familia sau ocupandu-va de hobby-uri.

Categoriile de subiecte din cadrul podcast-ului sunt Productivitate, unde vom discuta despre toate acele trucuri cu care puteti economisi timp. Management-ul va va ajuta sa gestionati mai bine relatiile cu clientii, sa gestionati documentele mai bine, informatia sau sa invatati sa delegati corect. In capitolul tehnologie, atat de drag mie, va voi prezenta, pe langa stiri din domeniul IT, tot felul de utilitate sau gadget-uri care ne imbunatatesc viata. Pe partea de lifestyle vom discuta despre lucruri petrecute in viata noastra, hobby-uri, jocuri video, fotografie, o carte sau un film bun.

Vom avea si invitati in cadrul podcast-ului, care ne vor acorda din timpul si expertiza lor pentru a sustine eforturile acestui podcast de a deveni unul cat mai profesionist si ascultat.

Din pacate in Romania nu exista multe podcast-uri. Cred ca pot fi numarate pe degetele de la o mana. Din aceasta dorinta am inceput un vis mai vechi de a realiza o “scoala de podcasting”. Cu pasi mici, dar siguri, incepem acest proiect, in care va vom arata cum se realizeaza si ce implica un podcast, ce echipamente sunt necesare si ce este optional. Cum se inregistreaza, monteaza si realizeaza un podcast sau unde si cum se gazduieste. Exista si aici o serie de trucuri care pot creste productivitatea. Despre Scoala de podcasting puteti afla mai multe la scoala.burzcast.com. Asta este scoala.burzcast.com.

Ca orice produs sau serviciu, acesta este unul for profit: lunar achit o taxa catre hosterul podcast-ului, al episodelor si al blogului sau site-ului din jurul podcast-ului, la burzcast.com. Investesc timp si bani in realizarea si atragerea de invitati in acest podcast. In scopul de profit, pun pe site link-uri de afiliat si cateva reclame pe care le rotesc periodic. Dand click si achizitionand produse prin intermediul link-urilor de afiliat sustineti Burzcast si eforturile de realizare ale acestui podcast. Va multumesc! Achizitionand prin intermediul link-urilor de afiliat, Dumneavoastra nu achitati nimic in plus, dar comerciantii imi vor oferi mie un procent din profitul realizat din comercializarea produselor pe care le-am promovat pe site-ul burzcast.com.

Pe langa podcast, la burzcast.com am migrat blogul meu personal, Perspective Improbabile, care acum face parte din brandul Burzcast si este disponibil la burzcast.com. Pe blog postez diverse articole complementare sau despre subiecte dezbatute in podcast si pe care apoi le dezvolt sau le prezint in alt mod, eventual cu imagini sau filmulete, care nu se pot prezenta intr-un podcast audio.

La Burzcast live vom avea si o emisiune audio, transmisa live, timp de 30-50 de minute, in care vom prezenta continut similar cu cel al podcast-ului, dar in care puteti interactiona direct cu invitatii mei, le puteti adresa intrebari si acestia va vor raspunde. Pe site, in sectiunea Live, veti putea afla mai multe detalii, iar evenimentele Live vor fi anuntate la burzcast.com.

Burzcast este singurul podcast romanesc promovat si prezent pe toate retelele de broadcasting, de la iTunes si Zune Marketplace (sau Windows Phone Podcasts) la Stitcher Radio, Miro si Tune In Radio. Pana la Burzcast pe Stitcher nu exista limba romana la inscrierea unui podcast, dar cei de la Stitcher au fost foarte de treaba si imediat ce le-am propus au adaugat suport si pentru limba romana. Daca totusi nu exista suport pentru playerul Dumneavoastra preferat, puteti utiliza feed-ul RSS pe care il gasiti pe site-ul oficial Burzcast, la burzcast.com.

Daca aveti un cont iTunes, va incurajez sa acordati cinci stele si sa scrieti un mic review pentru ascultatorii podcast-ului Burzcast. Puteti proceda similar si pe celalalte retele de broadcasting sau puteti spune prietenilor Dumneavoastra si prin intermediul retelelor de socializare, pe unde suntem prezenti deja.

Daca doriti sa fiti mereu la curent cu informatii din domeniile prezentate in podcast, doriti sa aflati detalii din cadrul acestui podcast, precum ce invitati vom avea si ce teme vom discuta sau daca doriti sa stiti mai multe despre cum va puteti creste productivitatea, mergeti pe site-ul burzcast, la burzcast.com si inscrieti-va la newsletterul gratuit. Nu va trimit spam, nu fac publice adrese de e-mail, NICIODATA si puteti renunta oricand la subscriptie, daca nu va place continutul pe care il oferim.

Vom avea si concursuri in care vom oferi premii pentru Dumneavoastra, minunatii ascultatori ai Burzcast.

Daca doriti sa ne contactati, puteti utiliza formularul de contact prezent pe site-ul Burzcast, la burzcast.com sau prin e-mail la mailbag..., deci mailbag...

Va multumesc pentru ca ascultati Burzcast si astept feedback-ul Dumneavoastra, care poate face Burzcast un podcast si mai bun, si mai pe gustul Dumneavoastra.

Auditie placuta si numai bine.

Pe scurt

  • Cine este Răzvan Burz
  • Ce este Burzcast
  • Unde și cum poți asculta Burzcast
  • De ce am început acest podcast
  • Ce plan am pentru podcastul Burzcast

Resurse

  • Nu dispunem de această informație acum

Informații

  • Publicat: 07.07.2014
  • Durata: 6 min 50 sec