Podcast #8

Dansez... pentru mine

Gazdă:

Despre relaxare prin dans spre productivitate cu Rares Olosutean. Rares Olosutean, antrenor si arbitru de dans sportiv, discuta cu mine despre beneficiile dansului pentru productivitate si relaxare. Am aflat cum s-a creat un club sportiv si cum copiii ajung performeri internationali in dansuri sportive.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS

Dansez... pentru mine

Prietenul meu, Rareș Olosutean, antrenor și arbitru de dans sportiv, secretar al comisiei de arbitrii în Federația Română de Dans Sportiv și antrenor la clubul sportiv Crystal Top Dance din Cluj-Napoca mi se alatură prin intermediul Skype pentru a discuta despre beneficiile dansului pentru productivitate și relaxare. Am aflat cum s-a creat un club sportiv și cum copiii ajung performeri internaționali în dansuri sportive.

Rareș mi-a spus, în cadrul podcast-ului, care sunt tipurile de programe de pregătire pentru diverse grupe, în funcție de vârstă (de la copii la adulți) sau nivel de cunoștințe (de la începători la avansați) și de ce adulții preferă relaxarea prin dans, după o zi obositoare de muncă sedentară.

Ce înveți

    • Cine este Rareș Olosutean
    • Cum a ajuns Rareș antreor de dans sportiv
    • Cum s-a realizat un club sportiv
    • Cum creștem productivitatea prin mișcare și dans

Link-uri și resurse

Promovează afacerea sau produsele tale în podcastul nostru românesc.

Cauți ceva?