Podcast #10

Productivitate în cloud

In acest podcast prezint suita Microsoft Office 365, comparand-o cu Google Apps for Business. In partea a doua a podcastului prezint utilitarul F.lux.

  • Publicat: 24.10.2014
  • Durata: 36 min 17 sec

Productivitate în cloud

În acest episod Burzcast, cu numărul 10, prezint suita de productivitate și colaborare Microsoft Office 365, pe care o compar apoi cu concurentul direct, Google Apps for Business. Vedem care sunt avantajele utilizării unei astfel de suite de colaborare, cum ne eficientizează aceasta colaborarea și cum crește productivitatea individuală implementarea în cadrul companiei a unei astfel de suite.

În partea a doua a emisunii prezint un utilitar foarte bun pentru serile lungi de lucru, denumit F.lux, care regleaza contrastul, luminozitatea și temperatura de culoare de pe monitorul nostru astfel încât ochii noștri să fie mai odihniți și să dormim mai bine.

Microsoft Office 365 reunește cele mai renumite și cunoscute instrumente de colaborare și productivitatea sub formă de serviciu, cu abonament lunar sau anual, oferit în cloud.

Suita Microsoft Office 365 oferă Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, peste care se adaugă OneDrive – un serviciu de file storage și file sharing.

Nu este nici elegant nici eficient să tot edităm documente și să le tot trimitem prin e-mail-uri din stânga în dreapta, să întrebăm cine are ultima versiune și cui i-a fost prea lene sau a fost prins cu alte treburi și a uitat să trimită cea mai nouă versiune a unui document. Un document plimbat printr-o serie de e-mail-uri nu este eficient deoarece la un moment dat se va pierde continuitatea versiunilor, oamenii vor avea versiuni diferite, se vor lua decizii eronate în baza documentelor modificate și a versiunilor eronate, iar peste toate astea, este o mare pierdere de timp.

Prezint mai apoi planurile de Microsoft Office 365, care se împart în 3 mari categorii: pentru utilizatorii casnici sau persoane fizice, pentru business-uri de dimensiuni mici și mijlocii și pentru întreprinderi de dimensiuni mari.

Pentru minunații ascultători ai Burzcast Podcast ofer un cadou, sub forma unui abonament, pentru 10 utilizatori din firma Dumneavoastră, gratuit timp de 30 de zile, a pachetului Microsoft Office 365 Small Business Premium, posibilitatea activării Delegated Administration pentru a vă susține eforturile de integrare și implementare a Microsoft Office 365 în cadrul companiei Dumneavoastră plus 1 oră de consultanță gratuită pentru a vă prezenta mai multe despre cum puteți utiliza la maxim suita Microsoft Office 365 în cadrul firmei Dumneavoastră. Atenție, această ofertă este valabilă doar pentru ascultătorii Burzcast Podcast.

În ultima parte a podcastului prezint un utilitar, F.lux, util dacă trebuie să lucrăm noaptea sau, cum se apropie perioada iernii, atunci când lumina naturală de afară nu mai este atât de puternică.

Ce înveți

  • Ce este suita Microsoft Office 365
  • Cum este Office 365 comparată cu Google Apps
  • Ce include suita Microsoft Office 365
  • Cum îți poți relaxa ochii după lucru intensiv în fața monitorului

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS
 

Cauți ceva?