Burzcast #25

Foto si antreprenori online

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Catrinel Fratean

Publicat: 2015-07-31 (26 minute)

Am invitat-o la o poveste pe Catrinel Fratean de la Fotocolaj.ro. Am discutat despre antreprenoriat online si Fotocolaj, proiectul co-fondat impreună cu Stefana.

Detalii episod

Catrinel este co-fondatoare Fotocolaj.ro, o platformă online unde îți poți crea propriile albume foto, calendare, agende, tablouri cu fotografiile tale, urmând ca, în cel mai scurt timp, să le primești acasă.

După ce a urmat o carienră în consultanță financiară și audit pe parcursul a 6 ani, Catrinel și-a dorit o schimbare.

Pașii spre antreprenoriat i-a făcut în cadrul proiectului, mai apoi business-ului Fotocolaj, început ca o idee și apoi adus la stadiul de mică afacere.

Am întrebat-o pe Catrinel cum a fondat Fotocolaj și de unde au început.

Am aflat apoi povestea business-ului Fotocolaj și modul prin care un accelerator de afaceri local au dat avânt afacerii.

Ofertă promoțională: Fotocolaj și Burzcast *

În parteneriat cu Burzcast, Fotocolaj.ro îți oferă un discount de 10% din comanda ta prin intermediul portalului Fotocolaj.ro.

Dacă dorești să realizezi albumul foto personalizat ideal, apelează la Fotocolaj!

Prin platforma Fotocolaj.ro îți creezi în câteva minute albumul de vacanță, al nunții, al botezului micuțului sau prințesei tale dar și calendare, agende sau tablouri cu fotografiile tale și experții de la Fotocolaj vor transforma ideea ta în realitate, gata pentru a-ți păstra amintirile.

Fă un cadou sau pune-l deoparte pentru că orice clipă minunată merită amintită!

Pentru că asculți Burzcast, Fotocolaj îți oferă un discount de 10% din comanda ta. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la hello [la] fotocolaj.com și să menționezi că asculți Burzcast, podcastul românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle.

Oferta este valabilă pentru un număr nelimitat de participanți, pentru o singură comandă per persoană, fără tragere la sorți.

Ce înveți

  • Cine este Catrinel Frățean
  • Ce este start-up-ul Fotocolaj
  • Ce a făcut Catrinel când a simțit că nu facea ceea ce își dorea
  • Cum poți obține finanțare pentru start-up-ul tău

Mulțumim sponsorilor/susținătorilor acestui episod:

Burzcast Podcast

Episoade din arhivă

Patru podcasteri intra intr-un studio
Patru podcasteri intra intr-un studio

Acesta este un episod special si unul cum nu am mai realizat pana acum. Am reusit sa ne adunam, patru podcasteri cu vechime in Romania si sa discutam despre podcasting, cu ocazia Zilei Internationale a Podcastului.

Pre-eveniment Apple 7 septembrie
Pre-eveniment Apple 7 septembrie

In episodul 114 am discutat, alaturi de co-host-ul meu de la podcastul micON, Adrian Boioglu, despre ce asteptari avem de la evenimentul Apple din data de 7 septembrie 2022.

Nostalgie si tehnologie cu Ovidiu Manciu
Nostalgie si tehnologie cu Ovidiu Manciu

Ovidiu, aka "Aidan", a inceput sa scrie la revista LEVEL in anul 2012, incurajat fiind de sotia sa. Raspunsul afirmativ primit de la KiMO (Mircea Dumitriu) l-a ajutat sa dezvolte si mai mult pasiunea pentru gaming si in special retro gaming. In prezent, dupa oprirea publicarii revistei LEVEL si a succesoarei, NIVELUL2, Aidan realizeaza video-uri pe teme de retro gaming si retro tech, pe canalul sau de YouTube, DOSboi Aidan.

Cum producem si crestem un podcast romanesc
Cum producem si crestem un podcast romanesc

Am stat de vorba cu amicul Florin Rosoga despre situatia podcasturilor si a podcastingului din Romania. In ultimii doi ani podcasturile romanesti au inceput sa apara pe toate platformele. Credem ca romanii au inceput, insfarsit, sa descopere avantajele si posibilitatile podcastingului si in Romania. Cu Florin tratam exact aceste aspecte si te invatam cum sa realizezi, gestionezi si cresti un podcast romanesc, in baza cunostintelor noastre.

Curatarea si optimizarea imaginilor in WordPress
Curatarea si optimizarea imaginilor in WordPress

Datorita intrebarilor pe care le-am primit prin email si a unor actiuni de mentenanta a unor website-uri realizate de noi, pe baza de WordPress, am decis sa lansam un episod in care sa tratez problema mentenantei, a curatarii media library-ului din WordPress si cum sa optimizam imaginile pe care le postam in WordPress.

Retrospectiva tech a lui 2021
Retrospectiva tech a lui 2021

Cosmin Tataru, antreprenor si colaborator Kinsta pe zona de migrari WordPress, a revenit la Burzcast pentru a sta de vorba despre ce ni s-a parut noua mai important in 2021, din perspectiva a doi developeri, creatori de website-uri si pasionati de Apple si Microsoft.