Foto si antreprenori online

Burzcast #25 2015-07-31

Foto si antreprenori online

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Catrinel Frățean

Am invitat-o la o poveste pe Catrinel Fratean de la Fotocolaj.ro. Am discutat despre antreprenoriat online si Fotocolaj, proiectul co-fondat impreună cu Stefana.

Mulțumesc sponsorilor acestui episod:

  • Fotocolaj Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.
 RSS  Apple Podcasts  Spotify  Google Podcast  Overcast  Descarcă

Detalii episod

Catrinel este co-fondatoare Fotocolaj.ro, o platformă online unde îți poți crea propriile albume foto, calendare, agende, tablouri cu fotografiile tale, urmând ca, în cel mai scurt timp, să le primești acasă.

După ce a urmat o carienră în consultanță financiară și audit pe parcursul a 6 ani, Catrinel și-a dorit o schimbare.

Pașii spre antreprenoriat i-a făcut în cadrul proiectului, mai apoi business-ului Fotocolaj, început ca o idee și apoi adus la stadiul de mică afacere.

Am întrebat-o pe Catrinel cum a fondat Fotocolaj și de unde au început.

Am aflat apoi povestea business-ului Fotocolaj și modul prin care un accelerator de afaceri local au dat avânt afacerii.

Ofertă promoțională: Fotocolaj și Burzcast *

În parteneriat cu Burzcast, Fotocolaj.ro îți oferă un discount de 10% din comanda ta prin intermediul portalului Fotocolaj.ro.

Dacă dorești să realizezi albumul foto personalizat ideal, apelează la Fotocolaj!

Prin platforma Fotocolaj.ro îți creezi în câteva minute albumul de vacanță, al nunții, al botezului micuțului sau prințesei tale dar și calendare, agende sau tablouri cu fotografiile tale și experții de la Fotocolaj vor transforma ideea ta în realitate, gata pentru a-ți păstra amintirile.

Fă un cadou sau pune-l deoparte pentru că orice clipă minunată merită amintită!

Pentru că asculți Burzcast, Fotocolaj îți oferă un discount de 10% din comanda ta. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la hello [la] fotocolaj.com și să menționezi că asculți Burzcast, podcastul românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle.

Oferta este valabilă pentru un număr nelimitat de participanți, pentru o singură comandă per persoană, fără tragere la sorți.

Burzcast Podcast

Episoade din arhivă

Noile produse Apple, cu Ionel Rohneanu

106: Noile produse Apple, cu Ionel Rohneanu

Am discutat cu Ionel "i0n1ca" Rohneanu despre noile produse Apple lansate la evenimentul live din data de 20 aprilie 2021, "Spring Loaded". Am discutat despre iPad Pro cu procesor M1, AirTags, noul Apple TV 4K, iMac-urile de 24", cu procesoare M1 si alte chestii referitoare la Apple.

Ascultă episodul 2021-05-01
Securizarea website-urilor WordPress si politici de securitate

105: Securizarea website-urilor WordPress si politici de securitate

In acest episod Burzcast Short Audio Experience raspund unei intrebari referitoare la securizarea website-urilor si, in special, ale celor WordPress.

Ascultă episodul 2021-04-05
Despre micON, cu Adrian Boioglu

104: Despre micON, cu Adrian Boioglu

In acest episod discut cu Adrian Boioglu, jurnalist constantean, antreprenor si co-hostul meu la celalalt podcast pe care il realizez, micON, despre... podcastul micON.

Ascultă episodul 2021-03-29
Gandirea vizibila

103: Gandirea vizibila

Am discutat despre noul ei podcast, 'Thinking Made Visible' si despre grupul Grai, cu Madalina Vasiu. Daca inca nu asculti si podcasturile Madalinei, te invit ca, imediat ce termini de ascultat Burzcast, sa urmaresti si podcastul ei, 'Thinking Made Visible'. Afla din acest episod mai multe despre podcastul Madalinei si unde il poti asculta.

Ascultă episodul 2021-03-22
Calatorii in pandemie

102: Calatorii in pandemie

In Episodul 102 am avut-o invitata, iar, pe Raluca Crisan, cu care am discutat despre calatorii. Daca in Burzcast 67 am discutat despre calatorie in general, plus recomandari si site-ul ei, borderless.ro, acum am vorbit exclusiv in contextul pandemiei prezente de mai bine de 1 an.

Ascultă episodul 2021-03-15
Scoala de design

101: Scoala de design

Impreuna cu Alina Catalina Banuleasa am discutat, ca intre prieteni, despre design, ce inseamna design de calitate si despre initiativa ei de a fonda o serie de cursuri de design care pun cursantii sa rezolve probleme, hands-on, pe teme adunate de la companii din diverse domenii.

Ascultă episodul 2021-03-08