#25: Foto si antreprenori online

Informații

Am invitat-o la o poveste pe Catrinel Fratean de la Fotocolaj.ro. Am discutat despre antreprenoriat online si Fotocolaj, proiectul co-fondat impreună cu Stefana.

  • Invitați: Catrinel Fratean
  • Publicat: 31.07.2015
  • Durata: 25 min 3 sec

Foto si antreprenori online

Catrinel este co-fondatoare Fotocolaj.ro, o platformă online unde îți poți crea propriile albume foto, calendare, agende, tablouri cu fotografiile tale, urmând ca, în cel mai scurt timp, să le primești acasă.

După ce a urmat o carienră în consultanță financiară și audit pe parcursul a 6 ani, Catrinel și-a dorit o schimbare.

Pașii spre antreprenoriat i-a făcut în cadrul proiectului, mai apoi business-ului Fotocolaj, început ca o idee și apoi adus la stadiul de mică afacere.

Am întrebat-o pe Catrinel cum a fondat Fotocolaj și de unde au început.

Am aflat apoi povestea business-ului Fotocolaj și modul prin care un accelerator de afaceri local au dat avânt afacerii.

Ofertă promoțională: Fotocolaj și Burzcast *

În parteneriat cu Burzcast, Fotocolaj.ro îți oferă un discount de 10% din comanda ta prin intermediul portalului Fotocolaj.ro.

Dacă dorești să realizezi albumul foto personalizat ideal, apelează la Fotocolaj!

Prin platforma Fotocolaj.ro îți creezi în câteva minute albumul de vacanță, al nunții, al botezului micuțului sau prințesei tale dar și calendare, agende sau tablouri cu fotografiile tale și experții de la Fotocolaj vor transforma ideea ta în realitate, gata pentru a-ți păstra amintirile.

Fă un cadou sau pune-l deoparte pentru că orice clipă minunată merită amintită!

Pentru că asculți Burzcast, Fotocolaj îți oferă un discount de 10% din comanda ta. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la hello [la] fotocolaj.com și să menționezi că asculți Burzcast, podcastul românesc despre productivitate, tehnologie, management și lifestyle.

Oferta este valabilă pentru un număr nelimitat de participanți, pentru o singură comandă per persoană, fără tragere la sorți.

 

Te învățăm

  • Cine este Catrinel Frățean
  • Ce este start-up-ul Fotocolaj
  • Ce a făcut Catrinel când a simțit că nu facea ceea ce își dorea
  • Cum poți obține finanțare pentru start-up-ul tău

Sponsori

  • Fotocolaj - Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.