Podcast #31

Networking si cluburi de afaceri

Am stat de vorbă în acest episod Burzcast cu Bogdan Băbălău-Maghiar. Cu o experiență de peste 6 ani în networking, Bogdan Băbălău-Maghiar este Manager de Dezvoltare al bizz.club, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România. Bogdan este o persoană integră și responsabilă, care crede că relațiile pe care le dezvolți te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră și afaceri.

Networking si cluburi de afaceri

Bogdan Băbălău-Maghiar susține seminarii și workshop-uri în țară cu scopul de a oferi participanților o cunoaștere mai bună a conceptului de networking și a le prezenta diverse strategii care să îi ajute să stabilească mai ușor relații profesionale de calitate.

Cu Bogdan am discutat despre începuturile carierei sale, de unde a plecat și cum a ajuns Manager de Dezvoltare la bizz.club.

Am trecut în revistă avantajele de a fi membru al acestui club și am aflat de la Bogdan ce împlică activitatea de membru.

Fiind pasionat de citit, la finalul emsiunii, Bogdan ne-a oferit o mulțime de recomandări pentru cărți care îți pot schimba viața și modul în care te dezvolți pe plan profesional.

Ce înveți

  • Cine este Bogdan Băbălău Maghiar
  • Ce este cluburi de afaceri bizz.club
  • Ce cărți de business te pot ajuta în viața personală și profesională
  • Cum relațiile de business te ajută să te dezvolți pe multiple planuri

Mulțumim susținătorilor acestui episod:

  • Fotocolaj
    Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS
 

Cauți ceva?