Networking si cluburi de afaceri

Burzcast #31

Networking si cluburi de afaceri

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Bogdan Băbălău-Maghiar

Publicat: 2015-11-26 (52 minute)

Am stat de vorbă în acest episod Burzcast cu Bogdan Băbălău-Maghiar. Cu o experiență de peste 6 ani în networking, Bogdan Băbălău-Maghiar este Manager de Dezvoltare al bizz.club, cel mai mare club de afaceri bazat pe networking și educație din România. Bogdan este o persoană integră și responsabilă, care crede că relațiile pe care le dezvolți te definesc ca om și îți oferă un avânt în carieră și afaceri.

Mulțumesc sponsorilor acestui episod:

  • Fotocolaj Fotocolaj.ro este un serviciu online de personalizare a albumelor foto digitale, calendare, tablouri și altele.

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Bogdan Băbălău-Maghiar susține seminarii și workshop-uri în țară cu scopul de a oferi participanților o cunoaștere mai bună a conceptului de networking și a le prezenta diverse strategii care să îi ajute să stabilească mai ușor relații profesionale de calitate.

Cu Bogdan am discutat despre începuturile carierei sale, de unde a plecat și cum a ajuns Manager de Dezvoltare la bizz.club.

Am trecut în revistă avantajele de a fi membru al acestui club și am aflat de la Bogdan ce împlică activitatea de membru.

Fiind pasionat de citit, la finalul emsiunii, Bogdan ne-a oferit o mulțime de recomandări pentru cărți care îți pot schimba viața și modul în care te dezvolți pe plan profesional.

 

Îți mai recomand și...