Burzcast Podcast 39

Testam iOS 10, macOS Sierra si watchOS 3

cu Razvan Burz, Adrian Boioglu

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Prezentarea episodului 39

 

Am purtat o discuție cu Adrian Boioglu despre noile sisteme de operare de la Apple, iOS 10, macOS Sierra și watchOS 3. Am povestit apoi cu Adrian despre ce își dorește el de la un viitor produs hardware lansat de Apple.

 

Deoarece testez versiunile beta ale sistemelor de operare iOS 10, watchOS 3 și macOS Sierra, am decis să prezentăm ce ne place, ce nu ne place și ce am descoperit utilizându-le.

Acesta este încă un podcast comun Burzcast - TechVolution realizat împreună cu Adrian Boioglu pe care îl cunoști deja din multiple episodade Burzcast.

Am trecut în revistă o serie de feature-uri și issue-uri pe care le-am descoperit utilizând zilnic sistemele de operare Beta prezentate de Apple anul acesta la WWDC.

Adrian ne-a spus ce dorește de la un viitor MacBook și ce zvonuri circulă referitoare la tastele funcții ale unui posibil viitor MacBook.

Am vorbi apoi despre iCloud și avantajele acestuia și l-am comparat repede cu Dropbox. Atât Adrian cât și eu suntem utilizatori de Dropbox și ne bucurăm de 1 TB de spațiu, doar că eu aș abandona Dropbox dacă iCloud Drive se dovedește a-i fi un concurent pe măsură.

La final am oferit recomandarea mea asupra instalării și utilizării sistemelor de operare prezentate, ținând cont de versiunea lor (beta).

Ce înveți din Burzcast #39

  • Ce issue-uri există în iOS 10 (beta)
  • Ce issue-uri există în watchOS 3 (beta)
  • Ce issue-uri există în macOS Sierra (beta)
  • Ce hardware Apple dorește Adrian Boioglu
  • Ce recomandare de instalare am eu
  • Cât de bun este Dropbox față de iCloud Drive

Poți sponsoriza Burzcast!

Află cum poți sponsoriza cel mai dinamic și popular mediu new media din lume, aici.

 

Îți mai recomand și...