Burzcast Podcast 82

De la WFL la TechTime

cu Razvan Burz, Cosmin Tătaru

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Prezentarea episodului 82

 

Am stat de vorba cu amicul, colaboratorul si co-host-ul meu pentru multiple podcasturi, Cosmin Tataru, de la TechTime.ro despre noul sau proiect pe teme de tehnologie, remote worker, podcasting, feedback si continut new media in general.

 

Am început episodul prin a-l întreba și lămuri, pentru ascultătorii interesați, motivul pentru care Cosmin a renunțat la cunoscutul său proiect Windows Fără Limite.

Dacă îl cunoști deja pe Cosmin știi că el a fost Microsoft MVP pentru Windows Expert-Consumer și apoi Insider și de doi ani a renunțat la unul dintre vechile sale proiecte Windows Fără Limite pentru a se dedica unor proiecte personale.

La insistențele câtorva dintre noi, Cosmin a decis să porteze o parte din conținutul de pe vechiul său site Windows Fără Limite (sau WFL.ro, cum era el cunoscut în ultima perioadă) către noul său proiect TechTime.

Am avut astfel ocazia să stau de vorbă, împreună cu Cosmin, despre noul său proiect, TechTime.ro, despre podcasturile TechTime, am lăudat încă un pic RØDECaster Pro-ul și am aflat ce plănuiește Cosmin cu TechTime, pe partea de conținut. Se pare că sunt multe categorii foarte interesante de articole pe care urmează să le publice, precum: Software (teme generale legate de software și produse digitale), Productivitate, Remote Working, Podcasting, Tutoriale și unele Op-Ed-uri.

Am mai aflat de la Cosmin flow-ul său de lucru pe partea editorială și am comparat motivele pentru care el preferă WordPress pentru TechTime, în timp ce eu rulez o versiune proprietară de CMS special scrisă și realizată pentru Burzcast.

Personal, aștept cu interes noi episoade și din podcastul lui Cosmin, acum de la TechTime.

Ce înveți din Burzcast #82

  • Ce proiect nou a lansat Cosmin Tătaru
  • Care este noul podcast al lui Cosmin Tătaru
  • Ce teme va trata noul proiect al lui Cosmin
  • De ce a renunțat Cosmin la Windows Fără Limite
  • De ce orice website de conținut are nevoie de feedback

Poți sponsoriza Burzcast!

Află cum poți sponsoriza cel mai dinamic și popular mediu new media din lume, aici.

 

Îți mai recomand și...