Burzcast #87

Conferinta IT Camp

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Tudor Damian

Publicat: 2020-06-14 (51 minute)

Am discutat in acest episod, impreuna cu Tudor Damian de la ITCamp, despre evenimentul care va avea loc, anul acesta doar online, in data de 8 octombrie 2020. Am aflat putin din istoria ITCamp, ce speakeri vor prezenta si cum unul dintre speakerii pe care eu ii astept era cat pe ce sa vina, daca evenimentul mai avea loc in acelasi format ca in ultimii 9 ani.

Mulțumim sponsorilor/susținătorilor acestui episod:

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Am aflat de la Tudy despre ce înseamnă ITCamp, o conferință IT românească, cu sesiuni în limba engleză. Am învățat despre filozofia din spatele acestor evenimente.

Am discutat, apoi, despre evenimentele susținute periodic, sub formă de MeetUps, în locații oferite de către sponsori, cu pizza bună și detașarea de la ziua sau săptămâna de lucru. Un fel de gathering of geeks, după programul de lucru.

Pe parcusul episodului am aflat că, Troy Hunt, expertul pe infosec din Australia, era cât pe ce să vină anul acesta la ITCamp dacă evenimentul avea loc în persoană (unde chiar să poți sta de vorbă cu speakerii după eveniment, față-în-față) și nu online.

Toți speakerii care au confirmat participarea vor putea veni anul viitor, în 2021, la un deceniu de ITCamp.

Anul acesta evenimentul ITCamp s-a mutat online și te așteaptă, gratuit, în data de 8 octombrie 2020.

Ce înveți

  • Ce este ITCamp
  • Când are loc ITCamp
  • Când și în ce format s-a mutat online ITCamp anul acesta
  • Ce speaker-i sunt anunțați la evenimentul online
  • Care este filozofia din spatele evenimentului ITCamp
  • Câți ani împlinește ITCamp

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!
 

Îți mai recomandăm și...