Podcast #90

Importanta continutului in SEO

In acest episod BSAX am raspuns unei probleme des intalnite la site-urile clientilor nostri: site-urile nu sunt gasite corect in motoarele de cautare. Acest lucru se datoreaza lipsei de continut, iar continutul este ceea ce face site-ul sa fie relevant mereu in cautari. Ideea este simpla: inainte de a-mi putea vinde ceva trebuie sa imi captezi atentia. Imi poti povesti apoi despre ceea ce vrei cu adevarat sa imi oferi. Productia de continut si rezultatele acesteia se vor vedea in timp, peste cativa ani, dar merita!

 • Publicat: 30.07.2020
 • Durata: 9 min 16 sec

Importanta continutului in SEO

În acest episod BSAX răspund unei situații pe care am întâlnit-o destul de frecvent, prin natura muncii mele. Mulți clienți au întâmpinat această problemă și am descoperit-o și eu în momentul în care se întâmplă să public mai rar conținut pe site-urile mele. Inevitabil aceste site-uri decad în rezultatele căutărilor în motoarele de căutare.

Singura modalitate care într-adevăr merită și, deși costisitoare ca timp, are efecte benefice pe termen lung, este producția de conținut.

Motoarele de căutare se împacă cel mai bine cu orice fel de conținut text, dar nu înseamnă că doar astfel de conținut trebuie să produci. Poți realiza un podcast, un video sau imagini statice pe baza piesei de conținut text de pe site-ul tău.

Utilizează acel blog de pe site-ul tău realizat în WordPress, postează articole, instalează un sistem de blogging (sau fă ca mine și scrie unul exact așa cum îti trebuie ție) și apoi dă-i înainte cu producția de conținut.

Brandul tău este o agenție de media, apoi un ofertant sau producător de ceea ce încerci să vinzi. Înainte să îmi poți vinde orice trebuie să îmi captezi atenția!

Ce înveți

 • Cât de important este conținutul pentru prezența în rezultatele motoarelor de căutare
 • De ce este important să produci conținut constant, atât pentru site-ul tău cât și pentru social media
 • Content is king sau community is king and content is queen
 • Cum poți face ca website-ul tău să fie mai bine indexat în motoarele de căutare
 • Cum poți face ca website-ul tău să fie ușor de găsit în motoarele de căutare
 • Înainte de a-mi vinde orice trebuie să îmi captezi atenția

Mulțumim susținătorilor acestui episod:

 • Orange România
  Află despre noile abonamente Orange, reinventate pentru tine.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS
 

Cauți ceva?