Burzcast #93

Marketing, webinarii si lansari, cu Madalina Vasiu

Invitați: Oana Madalina Vasiu

Publicat: 2020-08-31 (86 minute)

Am stat de vorba, printre o gluma si voie buna, cu Oana Madalina Vasiu, Managing Partner la Grai Media. Am discutat despre marketing, continut, webinarii, lansari corecte si de succes, avatar-uri, walled gardens si am raspuns intrebarilor trimise la rubrica Tu faci Burzcast-ul!.

Oana Mădălina Vasiu susține pe social că este Human Being. Full time. Dar mai este și Managing Partner la Grai Media, așa că am invitat-o la o discuție, care s-a întins pe parcusul a mai bine de o oră și douăzeci de minute.

Am discutat despre ea și puțin despre parcursul ei  în carieră.

Am aflat de la Mădălina despre marketing-ul prin conținut, despre avatarul clientului sau cumpărătorului și cât de important este ca acesta să fie conturat cât mai clar și explicit posibil, ținând totuși cont de faptul că acesta evoluează, se modifică în decursul timpului.

Mădălina mi-a spus despre importanța conținutului pentru orice fel de marketing, așa că, încă o dată am aflat că acest conținut este la conducerea regatului și unde sau ce pondere are comunitatea versus conținutul postat.

Am aflat și am discutat apoi despre webinarii. Cum să realizezi un webinar de succes, cum să vinzi corect printr-un webinar și... iar despre importanța conținutului în contextul webinarului. Tot aici am aflat și despre cât de important este să calibrezi corect un webinar online și să nu crezi că ce funcționează în offline va vinde și în online.

Am răspuns apoi întrebărilor primite de la Nicolae și Marian, la rubrica "Tu faci Burzcast-ul!", care aduce în podcast întrebările ascultătorilor.

Mădălina ne-a prezentat cum să procedăm corect în ceea ce privește conținutul pe "walled gardens", versus conținutul de pe site-urile noastre sau ce să facem dacă la un moment dat am pierde contul sau accesul la contul de pe social media și doar acolo am posta piesele de conținut.

Spre final, Mădălina ne-a spus cum putem ține un calendar editorial sau calendar de conținut, ce bune practici putem aplica și apoi ne-a recomandar o serie de cărți care ți-ar putea prinde bine, atât pentru marketing cât și în business sau chiar dezvoltarea personală.

Acest episod a venit numai bine, chiar cu o zi înaintea lansării agenției/grupului Grai. Mădălina Vasiu este Managing Partner la Grai. Felicitări pentru lansare și mult succes, Grai Group!

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!

Burzcast Podcast

Episoade din arhivă

Hackathon DevHacks
Hackathon DevHacks

Alaturi de Andreea Balaci, am discutat despre evenimentul DevHacks, un hackathon pe teme de Smart Office, care va avea loc in Cluj-Napoca.

Patru podcasteri intra intr-un studio
Patru podcasteri intra intr-un studio

Acesta este un episod special si unul cum nu am mai realizat pana acum. Am reusit sa ne adunam, patru podcasteri cu vechime in Romania si sa discutam despre podcasting, cu ocazia Zilei Internationale a Podcastului.

Pre-eveniment Apple 7 septembrie
Pre-eveniment Apple 7 septembrie

In episodul 114 am discutat, alaturi de co-host-ul meu de la podcastul micON, Adrian Boioglu, despre ce asteptari avem de la evenimentul Apple din data de 7 septembrie 2022.

Nostalgie si tehnologie cu Ovidiu Manciu
Nostalgie si tehnologie cu Ovidiu Manciu

Ovidiu, aka "Aidan", a inceput sa scrie la revista LEVEL in anul 2012, incurajat fiind de sotia sa. Raspunsul afirmativ primit de la KiMO (Mircea Dumitriu) l-a ajutat sa dezvolte si mai mult pasiunea pentru gaming si in special retro gaming. In prezent, dupa oprirea publicarii revistei LEVEL si a succesoarei, NIVELUL2, Aidan realizeaza video-uri pe teme de retro gaming si retro tech, pe canalul sau de YouTube, DOSboi Aidan.

Cum producem si crestem un podcast romanesc
Cum producem si crestem un podcast romanesc

Am stat de vorba cu amicul Florin Rosoga despre situatia podcasturilor si a podcastingului din Romania. In ultimii doi ani podcasturile romanesti au inceput sa apara pe toate platformele. Credem ca romanii au inceput, insfarsit, sa descopere avantajele si posibilitatile podcastingului si in Romania. Cu Florin tratam exact aceste aspecte si te invatam cum sa realizezi, gestionezi si cresti un podcast romanesc, in baza cunostintelor noastre.

Curatarea si optimizarea imaginilor in WordPress
Curatarea si optimizarea imaginilor in WordPress

Datorita intrebarilor pe care le-am primit prin email si a unor actiuni de mentenanta a unor website-uri realizate de noi, pe baza de WordPress, am decis sa lansam un episod in care sa tratez problema mentenantei, a curatarii media library-ului din WordPress si cum sa optimizam imaginile pe care le postam in WordPress.