Marketing, webinarii si lansari, cu Madalina Vasiu

Burzcast #93 2020-08-31

Marketing, webinarii si lansari, cu Madalina Vasiu

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Oana Madalina Vasiu

Am stat de vorba, printre o gluma si voie buna, cu Oana Madalina Vasiu, Managing Partner la Grai Media. Am discutat despre marketing, continut, webinarii, lansari corecte si de succes, avatar-uri, walled gardens si am raspuns intrebarilor trimise la rubrica Tu faci Burzcast-ul!.

 RSS  Apple Podcasts  Spotify  Google Podcast  Overcast  Descarcă

Detalii episod

Oana Mădălina Vasiu susține pe social că este Human Being. Full time. Dar mai este și Managing Partner la Grai Media, așa că am invitat-o la o discuție, care s-a întins pe parcusul a mai bine de o oră și douăzeci de minute.

Am discutat despre ea și puțin despre parcursul ei  în carieră.

Am aflat de la Mădălina despre marketing-ul prin conținut, despre avatarul clientului sau cumpărătorului și cât de important este ca acesta să fie conturat cât mai clar și explicit posibil, ținând totuși cont de faptul că acesta evoluează, se modifică în decursul timpului.

Mădălina mi-a spus despre importanța conținutului pentru orice fel de marketing, așa că, încă o dată am aflat că acest conținut este la conducerea regatului și unde sau ce pondere are comunitatea versus conținutul postat.

Am aflat și am discutat apoi despre webinarii. Cum să realizezi un webinar de succes, cum să vinzi corect printr-un webinar și... iar despre importanța conținutului în contextul webinarului. Tot aici am aflat și despre cât de important este să calibrezi corect un webinar online și să nu crezi că ce funcționează în offline va vinde și în online.

Am răspuns apoi întrebărilor primite de la Nicolae și Marian, la rubrica "Tu faci Burzcast-ul!", care aduce în podcast întrebările ascultătorilor.

Mădălina ne-a prezentat cum să procedăm corect în ceea ce privește conținutul pe "walled gardens", versus conținutul de pe site-urile noastre sau ce să facem dacă la un moment dat am pierde contul sau accesul la contul de pe social media și doar acolo am posta piesele de conținut.

Spre final, Mădălina ne-a spus cum putem ține un calendar editorial sau calendar de conținut, ce bune practici putem aplica și apoi ne-a recomandar o serie de cărți care ți-ar putea prinde bine, atât pentru marketing cât și în business sau chiar dezvoltarea personală.

Acest episod a venit numai bine, chiar cu o zi înaintea lansării agenției/grupului Grai. Mădălina Vasiu este Managing Partner la Grai. Felicitări pentru lansare și mult succes, Grai Group!

Burzcast Podcast

Episoade din arhivă

Noile produse Apple, cu Ionel Rohneanu

106: Noile produse Apple, cu Ionel Rohneanu

Am discutat cu Ionel "i0n1ca" Rohneanu despre noile produse Apple lansate la evenimentul live din data de 20 aprilie 2021, "Spring Loaded". Am discutat despre iPad Pro cu procesor M1, AirTags, noul Apple TV 4K, iMac-urile de 24", cu procesoare M1 si alte chestii referitoare la Apple.

Ascultă episodul 2021-05-01
Securizarea website-urilor WordPress si politici de securitate

105: Securizarea website-urilor WordPress si politici de securitate

In acest episod Burzcast Short Audio Experience raspund unei intrebari referitoare la securizarea website-urilor si, in special, ale celor WordPress.

Ascultă episodul 2021-04-05
Despre micON, cu Adrian Boioglu

104: Despre micON, cu Adrian Boioglu

In acest episod discut cu Adrian Boioglu, jurnalist constantean, antreprenor si co-hostul meu la celalalt podcast pe care il realizez, micON, despre... podcastul micON.

Ascultă episodul 2021-03-29
Gandirea vizibila

103: Gandirea vizibila

Am discutat despre noul ei podcast, 'Thinking Made Visible' si despre grupul Grai, cu Madalina Vasiu. Daca inca nu asculti si podcasturile Madalinei, te invit ca, imediat ce termini de ascultat Burzcast, sa urmaresti si podcastul ei, 'Thinking Made Visible'. Afla din acest episod mai multe despre podcastul Madalinei si unde il poti asculta.

Ascultă episodul 2021-03-22
Calatorii in pandemie

102: Calatorii in pandemie

In Episodul 102 am avut-o invitata, iar, pe Raluca Crisan, cu care am discutat despre calatorii. Daca in Burzcast 67 am discutat despre calatorie in general, plus recomandari si site-ul ei, borderless.ro, acum am vorbit exclusiv in contextul pandemiei prezente de mai bine de 1 an.

Ascultă episodul 2021-03-15
Scoala de design

101: Scoala de design

Impreuna cu Alina Catalina Banuleasa am discutat, ca intre prieteni, despre design, ce inseamna design de calitate si despre initiativa ei de a fonda o serie de cursuri de design care pun cursantii sa rezolve probleme, hands-on, pe teme adunate de la companii din diverse domenii.

Ascultă episodul 2021-03-08