Podcast #93

Marketing, webinarii si lansari, cu Madalina Vasiu

Am stat de vorba, printre o gluma si voie buna, cu Oana Madalina Vasiu, Managing Partner la Grai Media. Am discutat despre marketing, continut, webinarii, lansari corecte si de succes, avatar-uri, walled gardens si am raspuns intrebarilor trimise la rubrica Tu faci Burzcast-ul!.

Marketing, webinarii si lansari, cu Madalina Vasiu

Oana Mădălina Vasiu susține pe social că este Human Being. Full time. Dar mai este și Managing Partner la Grai Media, așa că am invitat-o la o discuție, care s-a întins pe parcusul a mai bine de o oră și douăzeci de minute.

Am discutat despre ea și puțin despre parcursul ei  în carieră.

Am aflat de la Mădălina despre marketing-ul prin conținut, despre avatarul clientului sau cumpărătorului și cât de important este ca acesta să fie conturat cât mai clar și explicit posibil, ținând totuși cont de faptul că acesta evoluează, se modifică în decursul timpului.

Mădălina mi-a spus despre importanța conținutului pentru orice fel de marketing, așa că, încă o dată am aflat că acest conținut este la conducerea regatului și unde sau ce pondere are comunitatea versus conținutul postat.

Am aflat și am discutat apoi despre webinarii. Cum să realizezi un webinar de succes, cum să vinzi corect printr-un webinar și... iar despre importanța conținutului în contextul webinarului. Tot aici am aflat și despre cât de important este să calibrezi corect un webinar online și să nu crezi că ce funcționează în offline va vinde și în online.

Am răspuns apoi întrebărilor primite de la Nicolae și Marian, la rubrica "Tu faci Burzcast-ul!", care aduce în podcast întrebările ascultătorilor.

Mădălina ne-a prezentat cum să procedăm corect în ceea ce privește conținutul pe "walled gardens", versus conținutul de pe site-urile noastre sau ce să facem dacă la un moment dat am pierde contul sau accesul la contul de pe social media și doar acolo am posta piesele de conținut.

Spre final, Mădălina ne-a spus cum putem ține un calendar editorial sau calendar de conținut, ce bune practici putem aplica și apoi ne-a recomandar o serie de cărți care ți-ar putea prinde bine, atât pentru marketing cât și în business sau chiar dezvoltarea personală.

Acest episod a venit numai bine, chiar cu o zi înaintea lansării agenției/grupului Grai. Mădălina Vasiu este Managing Partner la Grai. Felicitări pentru lansare și mult succes, Grai Group!

Ce înveți

  • Cine este Oana Mădălina Vasiu
  • Despre marketing, conținut și avatarul de client
  • Calibrarea strategiei în funcție de avatarul de client
  • Despre webinarii de succes
  • Cum se face corect o lansare de produs
  • Walled gardens vs conținut pe site-ul tău
  • Cum poți face un calendar de conținut
  • Ce cărți și tool-uri recomandă Mădălina Vasiu
  • Ce întrebări a primit Mădălina la Tu faci Burzcast-ul
  • Cum o poți contacta pe Mădălina Vasiu

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS
 

Cauți ceva?