Podcast #95

iPad Air, Apple Watch 6 si pachetul de servicii

Gazdă:

In episodul 95, am stat, iar, asa cum te-am obisnuit, de vorba cu Adrian Boioglu de la boio.ro si CityPodcast despre evenimentul Apple, de 1 ora, din data de 15 septembrie 2020, in cadrul caruia s-au anuntat 2 categorii de produse cu un refresh si doua servicii - unul nou si un bundle. Am vorbit, deci, despre noul iPad Air, Apple Watch seria 6, Apple Watch SE, serviciul Apple Fitness+, indisponibil in Romania si bundle-ul Apple One.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS

iPad Air, Apple Watch 6 si pachetul de servicii

La eveniment de o oră, discuție de o oră, dar măcar am dezbătut, împreună cu Adrian Boioglu, unul dintre cele două evenimente Apple din această toamnă (ne așteptăm să mai vedem și discutăm despre un eveniment în luna octombrie 2020).

Am luat la rând produsele, puțin subiectiv, amândoi fiind pasionați și utilizatori de produse Apple.

Personal, mi-au placut ambele produse lansate de către Apple, în data de 15 septembrie 2020 și intenționez să le achiziționez din motivele prezentate în podcast (și nu neapărat pe culoarea albastră).

Din punct de vedere al productivității, consider noul iPad Air, cu Apple Pencil și o nouă tastatură, Apple Magic Keyboard pentru iPad, un tool numai bun pentru întâlnirile cu clientii, unde pot lua repede notițe, fie că suntem față-în-față sau remote, printr-un call FaceTime. De cele mai multe ori, un MacBook Pro, pe care îl port doar la întâlnirile cu clienții nu prea face sens și reprezintă o barieră vizuală adițională măștilor necesare, uneori, în această perioadă.

Apple Watch seria 6 ar reprezenta pentru mine un upgrade de la actualul Watch seria 4, iar posibilitatea măsurării nivelului de oxigen din sânge (în special în timpul somnului) mă va ajuta să aflu mai multe despre starea mea de sănătate. Adițional, consider că funcția de always on îmi va permite să urmăresc mai simplu ora, fără să tot pornesc iluminarea ecranului.

Nu în ultimul rând consider foarte util un Apple Watch SE, în special pentru cei din afara generației noastre (conform datelor statistice, majoritatea ascultătorilor suntem în "sandwich" - între copiii și părinții noștri).

Doresc să îmi cer scuze pentru calitatea audio scăzută, pe un tronson de circa 2 minute (00:51:50 și 00:53:42) când Rodecaster Pro-ul meu a decis că preamplificatorul său "trebuie" să mă pună în încurcătură.

Ce înveți

  • Ce produse și servicii s-au anunțat în cadrul evenimentului Apple din 15.09.2020
  • Ce părere avem despre noul iPad Air
  • Ce părere avem despre noile Apple Watch-uri
  • Despre bundle-ul de servicii Apple One
  • Despre Fitness+, serviciul indisponibil în România
  • Ce produse dorim să ne cumpărăm
  • Ce produse recomandăm unor părinți, pentru copiii lor, în scopuri de studiu

Promovează afacerea sau produsele tale în podcastul nostru românesc.

Cauți ceva?