Podcast #99

Avatarul de client

Gazdă:

Am avut-o, iar, invitata pe Oana Madalina Vasiu cu care am discutat despre avatarul de client. Am cules o miriada de intrebari si comentarii referitoare la input-ul Madalinei in cadrul podcastului precedent si am reusit sa canalizam discutia, printre o gluma si cate o intrebare de la ascultatori, spre realizarea si utilitatea avatarului de client, in toate formele sale.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS

Avatarul de client

Am început episodul prin a prezenta ce este avatarul de client și de ce ar trebui să conturăm unul pentru produsul, serviciul, business-ul sau brandul nostru.

Mădălina ne-a explicat cum evoluează și de ce avatarul de client se poate transforma pe parcursul evoluției unui produs sau al unui business și ce influențează această transformare.

Am aflat cum poți proceda când avatarul de client se pretează unor produse customizabile și cum păstrăm numitorul comun al caracteristicilor potențialilor cumpărători.

În cadrul podcastului, Mădălina a dat un exemplu concret în care avatarul realizat nu corespundea masei de cumpărători și cum trebuie procedat în situații de acest fel.

Spre finalul episodului, Mădălina a răspuns întrebărilor lui Augustin și Paul, punctual, referitor la cum să ne adresăm avatarului de client, în funcție de sexul pe care îl are clientul.

Ce înveți

    • Ce este avatarul de client
    • Cum realizam corect avatarul de client
    • Avatarul de client versus cohort
    • De ce este util avatarul de client
    • Cum aliniem avatarul de client la necesitatile business-ului

Promovează afacerea sau produsele tale în podcastul nostru românesc.

Cauți ceva?