Podcast #108

Radu Milos si pontajul online

Am discutat cu Radu Milos, CTO and Founder al Elysian Software despre aplicatia de pontaj electronic, Tassis. Printre altele, am mai dezbatut probleme ce tin de productia de software. Am aflat ce face Elysian Software si ce tehnologii utilizeaza. In aftershow am discutat putin despre problema invatamantului la distanta, aplicat in special in Universitatile din tara.

  • Invitați: Radu Milos
  • Publicat: 20.10.2021
  • Durata: 48 min 15 sec

Radu Milos si pontajul online

Radu Milos, Co-Fondator şi CTO Elysian Software are o experienţă de peste 13 ani în coordonarea echipelor IT, identificarea nevoilor de business şi crearea de produse şi servicii IT în beneficiul optimizării eficienţei companiilor. Radu a fost responsabil de coordonarea echipei tehnice de dezvoltare şi de lansarea produsului Tassis.

Tassis este prima aplicatie de pontaj online si management al timpului din Romania. Tassis gestioneaza eficient timpul, echipa si proiectele, oferind rapoarte si statistici managerilor de echipe si proiecte, precum si sprijin specialistilor de HR-contabilitate in întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal.

Tassis vine in ajutorul fiecarei parti co-interesate de pe piata muncii, cu aplicabilitate in absolut orice industrie.

Elysian Software este o companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de produse şi soluţii IT adaptate nevoilor afacerilor. Folosind cele mai noi și flexibile tehnologii, având o echipă pasionată de tehnologie, cu pregătire şi experienţă vastă în domeniul IT, Elysian Software aduce la îndemână companiilor soluţii IT inovatoare și eficiente, asigurându-le astfel flexibilitate și adaptabilitate într-un context economic aflat în continuă schimbare.

Ce înveți

  • Cine este Radu Milos
  • Ce face Elysian Software
  • Ce este aplicatia Tassis
  • Cum pot companiile sa utilizeze aplicatia Tassis
  • Inca o problema a invatamantului online

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS
 

Cauți ceva?