Burzcast #110

Retrospectiva tech a lui 2021

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Cosmin Tataru

Publicat: 2022-01-14 (66 minute)

Cosmin Tataru, antreprenor si colaborator Kinsta pe zona de migrari WordPress, a revenit la Burzcast pentru a sta de vorba despre ce ni s-a parut noua mai important in 2021, din perspectiva a doi developeri, creatori de website-uri si pasionati de Apple si Microsoft.

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Cum nu mai vorbisem cu Cosmin Tătaru, într-un podcast, din iarna lui 2021, m-am gândit că nu este o idee rea să stăm puțin (cam o oră) de vorbă despre ce ne-a plăcut cel mai mult (sau ce ne interesează pe noi cel mai mult) din ce s-a lansat în anul 2021, atât din partea Apple cât și din partea Microsoft.

După ce am primit acceptul lui Cosmin, am realizat o notă partajată în Apple Notes și am început să punem idei, dar, din păcate, nicicum nu reușeam să aducem măcar o mică parte din lansările care, într-un fel sau altul ne afectează direct (sau pe care le folosim) și să le și putem trata într-un show de o oră.

Am triat, am eliminat, am scos și readăugat subiecte pe listă și rezultatul discuției s-a concretizat în episodul cu numărul 110 al Burzcast. Audiție plăcută și așteptăm cu interes opiniile tale!

Ce înveți

  • Despre Windows 11
  • Despre Microsoft Loop
  • Despre MacBook Pro cu M1 Pro si Max
  • macOS Monterey
  • Visual Studio 2022 si .NET 6
  • WordPress si PHP 8.1

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!
 

Îți mai recomandăm și...