Podcast #120

Economia circulara cu Used Products

Gazdă:

In episodul 120 al Burzcast, impreuna cu Eduard Lautaru, directorul operațional la Used Products Romania, exploram conceptul de economie circulară prin prisma Used Products. Used Products ofera o gama variata de produse recirculate, de la electrocasnice la jocuri sau jucarii, contribuind la un viitor mai sustenabil si la o economie mai echitabilă. Procesul de vanzare si achizitie este transparent, cu garantii care asigura increderea cumparatorilor. Pe langa vanzare si cumparare, Used Products facilitează si schimbul de produse. Franciza are o prezenta la nivel european, inclusiv in Romania, iar produsele pe care le comercializeaza sunt minutios verificate pentru a asigura calitatea. In plus, beneficiile Used Products pot fi accesate chiar si fara a vizita fizic un magazin.

Ne găsești și pe
platformele de podcasting

RSS
RSS

Economia circulara cu Used Products

În cel de-al 120-lea episod al Burzcast, l-am avut ca invitat pe Eduard Ionuț Lăutaru, directorul operațional al francizei Used Products din România. Împreună, am explorat conceptul de economie circulară.

Used Products este o franciză olandeză care vine cu o propunere inovatoare de economie circulară în România. Sub acest model, produsele sunt recirculate înapoi în piață după utilizare, în loc să fie aruncate. Astfel, economia circulară încurajează reducerea deșeurilor și creează o economie durabilă.

Eduard ne-a condus prin lumea Used Products, detaliind diversitatea de produse disponibile în magazinele lor. În aceste locații, veți găsi de la electrocasnice și electronice, la jocuri, jucării sau alte articole, inclusiv biciclete.

Totodată, am discutat despre procedurile de vânzare și achiziție puse la dispoziție de către Used Products. Eduard ne-a ilustrat cum putem primi banii pentru produsele vândute și care sunt verificările efectuate asupra produselor de care ne despărțim, pentru a ne asigura că produsul cumpărat este de bună calitate.

Cu toate acestea, nu am omis să discutăm și despre garanția oferită de Used Products. Cumpărătorii beneficiază de o garanție care acoperă orice defecte ale produsului, asigurând încredere și siguranță la fiecare tranzacție.

Pe parcursul discuției, Eduard a adus în prim plan ideea de schimb de produse la Used Products, explicând procedura și oferindu-ne o perspectivă asupra experienței sale cu brandul. Și, pentru a ne menține zâmbetul pe buze, a împărtășit o povestioară amuzantă cu animale de companie.

În încheiere, am discutat despre prezența Used Products la nivel european și cum funcționează acest sistem în România. Eduard a oferit, de asemenea, detalii despre starea produselor, garanția pe care o oferă Used Products și cum poți beneficia de toate acestea, chiar și fără a merge fizic în magazin.

Ce înveți

  • Franciza olandeză Used Products aduce conceptul de economie circulară în România.
  • Used Products oferă o gamă largă de produse, de la electrocasnice la jocuri și accesorii.
  • Procesul de vânzare și achiziție la Used Products este transparent și bine definit.
  • Used Products oferă garanții pentru produse, asigurând încredere la fiecare tranzacție.
  • În cadrul Used Products, este posibil și schimbul de produse.
  • Used Products este prezentă la nivel european, inclusiv în România.
  • Produsele vândute de Used Products sunt verificate pentru a asigura calitatea.
  • Este posibil să beneficiezi de ofertele Used Products fără a vizita fizic un magazin.
  • Economia circulară contribuie la un viitor mai sustenabil și la o economie mai echitabilă.

Promovează afacerea sau produsele tale în podcastul nostru românesc.

Cauți ceva?