#121: DevTalks revine la Cluj, in 2023

Informații

Asculta episodul 121 al Burzcast, unde gazda noastra, Razvan, si invitata speciala, Larisa Dima, dezbat viitorul tehnologiei la DevTalks Cluj 2023 si descopera cum poti castiga unul dintre cele 30 de bilete gratuite pentru acest eveniment premium, din data de 27 septembrie 2023!

 • Invitați: Larisa Dima
 • Publicat: 21.09.2023
 • Durata: 22 min 1 sec

DevTalks revine la Cluj, in 2023

Bun venit în episodul 121 al Burzcast, un loc unde pasiunea și inovația tehnologică se întâlnesc. Astăzi, avem plăcerea să o avem ca oaspete pe Larisa Dima, cu care vom discuta despre reîntoarcerea DevTalks în Cluj-Napoca după câțiva ani de absență.

Dacă, la fel ca noi, ești nerăbdător să descoperi ultimele noutăți din lumea inovației și tehnologiei, ai nimerit exact unde trebuie. Vom naviga împreună prin provocările și oportunitățile pe care le oferă acest eveniment excepțional și vom explora temele importante care vor fi abordate: de la Inteligența Artificială și Internetul Lucrurilor până la Viitorul Ingineriei.

Și pentru că vrem să te avem alături de noi la acest maraton al inovației, avem o surpriză pentru tine: oferim 30 de bilete gratuite la DevTalks! Rămâi alături de noi pentru a afla cum poți obține accesul la evenimentul anului, unde vei putea interacționa cu peste 30 de speaker-i internaționali și locali și îți vei putea extinde orizonturile tehnologice și rețeaua profesională.

Te invităm să ne însoțești în această călătorie alături de Larisa, și să împărtășești cu noi părerile, întrebările și așteptările pentru DevTalks Cluj 2023. Haide să construim împreună viitorul în domeniul tehnologiei și să ne inspirăm unii pe alții în această aventură.

Îți mulțumim pentru că ai ales să petreci timpul alături de noi și sperăm să te vedem la DevTalks în Cluj-Napoca, pe 27 septembrie. Până atunci, nu uitați să-ți setezi data în calendar și să te pregătești pentru o experiență de neuitat!

 

Te învățăm

 • Detalii exclusive despre reintoarcerea DevTalks la Cluj-Napoca: ce noutati aduce editia din acest an.
 • Insight-uri valoroase de la Larisa Dima despre temele principale ce vor fi abordate la conferinta: Inteligenta Artificiala, Internetul Lucrurilor, Viitorul Ingineriei.
 • Ocazia de a afla mai multe despre cei peste 30 de vorbitori internationali si locali care vor fi prezenti la eveniment.
 • Informatii despre oportunitatile de networking de la DevTalks si cum poti profita la maxim de ele.
 • Afla cum poti obtine unul dintre cele 30 de bilete gratuite oferite pentru DevTalks Cluj 2023.
 • Exploreaza diferitele arii de focus de la DevTalks, de la Edu Tech la Business Tech.
 • Descopera modul in care DevTalks contribuie la inovatie si impactul pozitiv in comunitate.
 • Invata cum poti fi parte din construirea viitorului in domeniul tehnologiei alaturi de comunitatea DevTalks.