Servicii Burzcast

Producție de software, aplicații web, site-uri web, apps, consultanță, AI, aplicații interactive și conținut new media. Acestea sunt serviciile B2B destinate clienților noștri.

IoT

Conectăm
dispozitive IoT

Software Internet of Things

Am început acum 11 ani să realizăm software pentru dispozitive conectate la Internet of Things, punând accentul pe securitate. Anual am înbunătățit cunoștințele și portofoliul de clienți. Când începem colaborarea cu tine?

Software

Dezvoltare, arhitectură și outsourcing software

Dezvoltăm produse software, de peste 25 ani, pentru diverse sisteme de operare. Fie că este vorba de un produs software pentru macOS, Windows sau aplicații web complexe, suntem aici să te ajutăm.

Web Design și
Web Development

Dezvoltăm produse web care variază de la site-uri web simple la aplicații web complexe, conectate la baze de date scalabile, găzuite în cloud. Folosim, cunoaștem și realizăm website-uri și pe bază de WordPress, teme și module personalizate pentru acest CMS.

Apps

Aplicații pentru
iPhone și iPad

Realizăm aplicații B2B și B2C pentru dispozitivele mobile produse de Apple. Construim aplicații native, dezvoltate în Swift, pentru sistemele de operare Apple, cum ar fi iOS și iPadOS.

Aplicații native și
servicii Cloud

Cloud-ul reprezintă servere gestionate, găzduite în centrele de date ale Microsoft sau Amazon din întreaga lume, disponibile practic cu un clic de mouse. Dezvoltăm software nativ pentru Microsoft Azure și Amazon Web Services din 2009 și știm câte ceva despre acești "nori".

Interactiv

Aplicații interactive
și jocuri video

Dezvoltăm jocuri video pentru computere și console de jocuri. Putem dezvolta sau converti jocuri video în produse de realitate virtuală iOS, macOS și Windows.

Orice ai dezvolta,
noi te susținem

Îți oferim consultanță la fiecare pas, pentru serviciile sau produsele IT de care ai nevoie.

Mentenanță
software și web

Suntem dedicați furnizării soluțiilor complete de mentenanță software și web clienților noștri.

Cauți ceva?

Noutăți publicate

Găsești mai jos cele mai noi piese de conținut (perspective, analize, podcast-uri și video-uri) pe care le-am publicat.

Hai cu noi în
comunitatea Burzcast VIP