Rețeaua ThinkDigital

Inserturi publicitare în Burzcast

Din luna decembrie 2019, Burzcast face parte din rețeaua de publicitate în podcasturi, ThinkDigital, care cuprinde peste 30 de podcasturi din mai mult de 12 nișe/categorii, însumând peste 230 mii de ascultări și vizualizări.

În data de 8 iulie 2020, agenția ThinkDigital, împreună cu BRAT - Biroul Român de Audit Transmedia, la inițiativa Banca Transilvania au realizat "Podcastul în România, 2020", primul studiu național privind ascultătorii podcasturilor. Poți descarca și analiza studiul de aici.

Despre Podcast-ul Burzcast

Podcastul Burzcast are o vechime de peste 8 ani și a însumat peste 906 mii de ascultări.

Reclamele sunt postate în cadrul conținutului audio, în 3 segmente (pre-roll, mid-roll și post-roll). Reclamele sunt postate în cadrul shownotes, pe site-ul burzcast.com, sub prezentarea episodului, ca titlu și URL. Reclamele sunt postate în capitolele MP3-ului, ca titlu, descriere scurtă și URL.

Promovare în Burzcast Podcast

Gazda podcastului prezintă brandul tău/reclama ta în cadrul conținutului podcastului. Acest lucru face reclama mult mai bine ancorată în conținut, practic prezentând produsul ca parte a podcastului, totul nativ și complet integrat.

Ești invitat la podcast fie pentru un episod întreg sau doar pentru un segment. Gazda podcastului te va ajuta să prezinți produsul într-un mod plăcut și util ascultătorilor, făcând direct integrarea cu partea de conținut propriu-zis.

Reclamele standard sunt cele pe care le auzi și la radio, unde un spot publicitar este inserat în cadrul conținutului podcastului. Acest spot este pre-înregistrat și este clar delimitat ca format și producție audio.

Sponsori, parteneri & afiliați

Tarife insert-uri publicitare în Burzcast

Tip insert Reclamă standard Reclamă nativă (citita) Segment/Episod sponsorizat
Pre-roll (10 sec.) 180.00 € 225.00 € -
Mid-roll (60 sec.) 360.00 € 450.00 € -
Post-roll (10 sec.) 120.00 € 150.00 € -
Segment standard (10 min.) - - 720.00 €
Episod complet/sponsorizat - - 1200.00 €
Tarifele sunt prezentate în EURO, nu includ TVA, per episod (un episod pe săptămână). Tarifele de ratecard prezentate se aplică contractului încheiat direct cu Burzcast SRL.

Reclamele citite de către gazdele Burzcast sunt eficiente deoarece ajung la un public foarte implicat, dedicat, care doresc să audă direct de la oamenii în care au încredere, pe care îi ascultă și susțin.

Subiectele tratate de către Burzcast sunt din zona de tehnologie, antreprenoriat și business.