Burzcast video #4:
Aruncam doar o privire la noile produse Apple

Despre episod

În timpul evenimentului Apple din 8 martie, la care a fost anuntat cel mai nou monitor produs de Apple, Studio Display și noul Mac Studio, ne-am întrunit în panel, format din Ionuț Balan de la mobzine.ro și Adrian Boioglu de la boio.ro, pentru a discuta despre lansare și ce dorim să ne achiziționam.

Deși ne așteptam, oarecum, la un nou display, faptul că acesta chiar a fost lansat și la un preț rezonabil, chiar ne-a uimit, personal, punându-l imediat în wishlist. Așa că, acum, abia aștept să gasesc o modalitate de a înlocui iMac-ul meu de 27 inch cu o pereche formată dintr-un Mac Studio și un Studio Display.

În ceea ce privește iPad Air, da, acesta poate fi un iPad bun pentru elevi sau studenți, deși, personal, prefer iPad-ul Mini, pe care îl utilizez zilnic pe post de agendă și ceva consum, lite, de conținut.

Culoarea verde a iPhone-ului 13 ne duce cu gândul la micON și la iarba care înverzește pe afară. Totuși, nu as lua un iPhone 13 doar pentru noua sa culoare, oricât de mult mi-ar plăcea aceasta. La toamnă vom vedea un nou iPhone și abia aștept să văd ce ne aduce nou și bun!

Trimite prietenilor

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!
 

Episodul video următor

Nu există episod mai nou.
Ne vedem în următorul Burzcast Vlog!

Îți mai recomandăm și...