Burzcast video #3:
Salutare, viteza mare!

Despre episod

La inițiativa lui Marica Puiu, am format un panel de oameni faini, analiști și jurnaliști pe zona tech: Adrian Boioglu (pe care îl știi deja de la numeroase episoade ale podcastului audio, Burzcast) - jurnalist constănțean, podcaster la CityPodcast și deținător și autor al site-ului boio.ro, Ionuț Bălan (și pe el l-ai auzit deja la câteva podcasturi audio Burzcast) - jurnalist brașovean, fost redactor șef la revista CHIP, Windows Insider MVP, gadget enthusiast și redactor la mobzine.ro și Ionel "ionică" Rohneanu, timișoreanul care scrie de 11 ani, în special la isay.ro despre tech, review-uri, cu ocazionalul op-ed.

Împreună, pe parcursul a două ore și patruzeci și cinci de minute am discutat, în parte chiar în timpul keynote-ului live al Apple, despre produsele nou lansate, în data de 13 octombrie 2020: Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max și Apple HomePod Mini.

Nu am evitat glumele și buna dispoziție, am preluat comentariile și feedback-ul viewer-ilor și ne-am amuzat de denumirea de 5G, pe care am denumit-o "șinși ghe".

Trimite prietenilor

Promovează afacerea ta sau produsele tale în podcasturile noastre

Producem două podcast-uri: Burzcast și micON. Promovează afacerea ta sau produsele tale și în conținutul nostru text sau video. Sloturile sunt limitate la un advertiser pe săptămână!
 

Îți mai recomandăm și...