Software pentru Internet of Things

Avem experiența a peste 10 ani în dezvoltarea de software pentru dispozitive conectate la IoT.

În 2022 totul este conectat

În prezent, totul este conectat, de la frigider la becuri până la mașini, contoare inteligente, roboți industriali și alte dispozitive. În ultimii 10 ani, am livrat, unor companii IoT de renume mondial, produse software pentru Internet of Things, adaptate nevoilor lor specifice.

Fiecare dispozitiv conectat este un potențial punct de acces pentru actorii rău intenționați din interiorul rețelei. De aceea studiem, abordăm și îmbunătățim întotdeauna securitatea produsului livrat, oferind în același timp mai multă transparență clienților noștri. În loc să fie ultimul lucru la care ne gândim, credem în securitatea by design, în interiorul arhitecturii produsului.

Prezentarea lui Răzvan la CodeCamp

Capabilități

Dezvoltare software

Am realizat produse software pentru Internet of Things care adună și agregă date de pe dispozitive industriale sau rezidențiale conectate, folosind C#, Python, Visual Basic sau PHP, în funcție de sistemul de operare care rulează pe dispozitiv sau de serverul/routerul care adună datele.

Aplicații web

Am dezvoltat aplicații web, API-uri web și micro-servicii care agregă și prezintă datele colectate, controlează diferite setări ale dispozitivului și permit unui operator să gestioneze dispozitivele conectate. Aplicațiile web pot fi implementate on-premises sau în cloud, având astfel resurse practic nelimitate pentru a rula.

Începe mic, crești repede!

Prin valorificarea puterii cloud-ului, proiectul tău poate crește sau se poate reduce în funcție de nevoile sale. Când ai dispozitive conectate și nevoi variabile, menține costurile cât mai mici posibil cu Microsoft Azure IoT sau Amazon Web Services IoT. Dacă ai nevoie de deployment în locație, avem și acest aspect acoperit.

Te putem conecta la Industry X.0!

Am dezvoltat și folosit următoarele tehnologii pentru comunicarea de date între dispozitive sau dispozitive cu NOC-ul în rețea, printre alte microservicii și soluții cloud.

  • MQTT
  • MODBUS
  • WirelessHART
  • ISA100 Wireless