Te ajutăm să construiești viitorul

Construim produse software pentru Industrial Internet of Things, de mai bine de 10 ani, pentru companii din România, Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Emiratele Arabe Unite și alte țări.

În 2022 totul este conectat

În prezent, totul este conectat, de la frigider la becuri până la mașini, contoare inteligente, roboți industriali și alte dispozitive. În ultimii 10 ani, am lucrat cu companii IoT de renume mondial pentru a dezvolta produse software pentru Internet of Things, adaptate nevoilor lor specifice.

Le construim în siguranță

Fiecare dispozitiv conectat este un potențial punct de acces pentru actorii rău intenționați, în interiorul unei rețele. De aceea studiem și îmbunătățim întotdeauna securitatea produsului livrat, oferind în același timp mai multă transparență clienților noștri.

În loc să fie ultimul lucru la care ne gândim, credem în securitate prin design, în ceea ce privește arhitectura produsului dezvoltat.

Prezentarea lui Razvan despre securitatea IoT*

* Această prezentare este în limba română, pentru un nivel începător de cunoștințe.

Noi te putem conecta!

Am dezvoltat și folosit diferite tehnologii pentru implementarea procedurilor și soluțiilor de comunicare de date între dispozitive sau dispozitive cu NOC-ul, utilizând microservicii și cloud-ul. Putem conecta dispozitivele IoT prin:

  • MQTT
  • MODBUS
  • ISA 100 Wireless
  • WirelessHART
Tehnologii prin care te conectam

Servicii de dezvoltare software pentru Internet of Things

Dezvoltare software

Am dezvoltat produse software pentru dispozitive conectate la Internet of Things, care adună și agregă date de la dispozitivele industriale sau rezidențiale conectate, folosind C# (în principal cu .NET), Python, Visual Basic (în principal cu .NET) sau PHP, în funcție de sistemul de operare care rulează pe dispozitiv sau pe server-ul sau router-ul care colectează datele.

Dezvoltare aplicații web complexe

Am realizat și lansat aplicații web, API-uri web și micro-servicii care agregă și prezintă datele colectate, controlează diferite setări ale dispozitivului și permit unui operator să gestioneze dispozitivele conectate. Aplicații web pot fi, apoi, publicate pe servere dedicate, în locație sau în cloud, având astfel resurse practic nelimitate pentru a le rula.

Începi mic, crești repede!

Prin valorificare puterii cloud-ului, proiectul tău poate crește sau se poate reduce în funcție de nevoile tale. Când ai dispozitive conectate și nevoi variabile, poți menține costurile cât mai mici cu putință, utilizând Microsoft Azure IoT sau Amazon Web Services IoT. Dacă nevoile tale dictează publicarea și găzduirea în locație sau pe servere dedicate, te putem ajuta și cu privire la acest aspect.

Hai să discutăm!

Trimite-ne un mesaj sau sună-ne la numărul de telefon +40 7 BURZCAST, acum! Află cum te putem ajuta.

Contactează-ne acum!

Tehnologii pe care le utilizăm
& în care avem încredere


 

De când am început în industria tehnologiei, acum mai mult de 13 ani în urmă, am lucrat, am construit și am consultat clienți în principal pe următoarele tehnologii:


 

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu sute de alți români minunați!

Abonează-te la newsletter!