Burzcast™

Salutare, viteza mare!

Toate episoadele Burzcast™ Video

Burzcast™ Video

Cunoscut drept Vlog, un video log (jurnal video) reprezintă un podcast video, înregistrat cu o cameră video de orice fel (eu utilizez action cam-uri, camere mirrorless și iPhone-uri). Conținutul raw îl montez în video-ul pe care îl prezint pe rețelele de hosting de video, precum canalul YouTube și pe acest website. Adițional vlog-urilor, mai postez și tutoriale, interviuri și prezentări.

B-Vlog pe YouTube

La Burzcast încerc să produc conținut media și încerc să îl produc cât mai de calitate.

Cu o creștere din ce în ce mai puternică a conținutului video, doresc să cresc prezența Burzcast și în această variantă a new media.

Burzcast Video este complementar podcastului și, conform planului meu, acesta aduce teme de tehnologie, management și lifestyle prin intermediul video-ului.

Vor fi, de asemenea, tutoriale tehnice, prezentări de la conferințe și meet-up-uri, personal vlog și cam orice pot păstra în video sub umbrela brandului personal, Burzcast™, aducând plus-valoare, considerând un subiect de interes pentru publicul podcastului.

În comparație cu conținutul audio, unde încerc să lansez câte un episod săptămânal, conținutul video va fi postat, cel puțin la început, ocazional, până la eficientizarea post-producției video.

Intenționez ca până la finalul anului 2025 să ajung la o rată de minim 1 episod video la două săptămâni, din subiectele de bază ale podcastului Burzcast, tehnologie și management.

Majoritatea vlogurilor se axează pe componenta de documentare mai mult decât pe cea de creație. Astfel, un tutorial sau un video de analiză, de exemplu, este creat și are un plan întreg în spate - ce se dorește să se prezinte, care sunt pașii, cine este audiența.

Un vlog, în general prezintă opiniile și activitatea subiectului acestuia. Pe langă documentare, voi posta conținut creat, cu valoare educativă și mai mare, în video-uri de la prezentări, conferințe, talk-uri și meet-up-uri, plus o serie de tutoriale tehnice din domeniul IT.