Calatorii in pandemie

Burzcast #102

Calatorii in pandemie

Gazdă: Razvan Burz

Invitați: Raluca Crisan

Publicat: 2021-03-15 (51 minute)

In Episodul 102 am avut-o invitata, iar, pe Raluca Crisan, cu care am discutat despre calatorii. Daca in Burzcast 67 am discutat despre calatorie in general, plus recomandari si site-ul ei, borderless.ro, acum am vorbit exclusiv in contextul pandemiei prezente de mai bine de 1 an.

Mulțumesc sponsorilor acestui episod:

  • Orange Money
    Orange Money este alternativa 100% digitală a serviciilor bancare, simplu de utilizat, securizată și cu o interfață intuitivă.

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Deși suntem în plină pandemie de coronavirus, cu restricții la restricții și tot fel de interdicții (uite și rima), există persoane care călătoresc. Una dintre aceste persoane este Raluca Crișan.

În episodul 67 al Burzcast am mai discutat, pe vremea aceea, fără pandemie, despre călătorii, site-ul ei borderless.ro și pe unde recomandă să călătorim.

Acum, în acest episod, am discutat mai rezervat despre călătorii și ce implică să călătorim acum și pe unde am putea călătorii în pandemie.

Am întrebat-o pe Raluca despre asigurări de călătorie, vaccin și cum putem evita eventualele neplăceri în cazul în care dorim să ieșim din casă sau din țară.

În timpul podcastului, Raluca a menționat și primul ei episod de vlog, pe care îl găsești mai jos, în resurse.

Ce înveți

  • Pe unde putem călători în perioada pandemiei
  • Ce precauții trebuie sa luăm înainte să călătorim
  • Cum putem asigura excursia și cum putem evita să pierdem banii pentru excursie
  • Primul vlog de călătorie al Ralucăi
 

Îți mai recomand și...